oxygeneo

Tratamentele neinvazive pentru ten sunt foarte importante deoarece oferă o soluție eficientă și mai sigură pentru a îmbunătăți aspectul pielii fără a fi necesară intervenția chirurgicală.

Aceste tratamente se bazează pe tehnologii moderne care pot fi utilizate pentru a trata diferite probleme ale pielii, cum ar fi acneea, cicatricile, petele pigmentare, ridurile și alte semne de îmbătrânire. Ele pot fi realizate în mod non-invaziv, ceea ce înseamnă că nu sunt necesare incizii.

Printre cele mai populare tratamente neinvazive se numără microdermabraziunea, tratamentele cu laser, terapia cu lumină și terapia cu ultrasunete. Aceste tratamente pot fi utilizate în combinație sau separat, în funcție de nevoile specifice ale pielii fiecărei persoane.

În plus, tratamentele neinvazive pentru ten sunt mai puțin dureroase și nu necesită timp de recuperare. În general, pacienții pot reveni la activitățile lor obișnuite imediat după tratament.

Există multe tratamente faciale care pot ajuta la revitalizarea pielii și la menținerea unui ten echilibrat. Iată câteva opțiuni:

 1. Curățarea facială profesională: Această procedură ajută la îndepărtarea celulelor moarte ale pielii, la reducerea porilor și la eliminarea punctelor negre și a altor impurități de pe față. Este important să alegeți un salon sau un terapeut cu experiență și să faceți o curățare facială o dată la două luni.
 2. Tratamente cu laser: Laserul poate ajuta la îmbunătățirea texturii pielii, la estomparea ridurilor și la reducerea petelor pigmentare. Este o procedură non-invazivă și poate fi efectuată de un dermatolog calificat.
 3. Peeling-uri chimice: Acestea ajută la eliminarea celulelor moarte ale pielii și la stimularea producției de colagen. În funcție de nevoile pielii dumneavoastră, există mai multe tipuri de peeling-uri chimice, cum ar fi cele cu acid glicolic sau cu acid salicilic.
 4. Tratamente cu oxigen: Acestea ajută la hidratarea pielii și la îmbunătățirea aspectului general. Tratamentul implică aplicarea unui jet de oxigen pe față, care ajută la îmbunătățirea circulației sanguine și la stimularea regenerării celulare.
 5. Masaj facial: Un masaj facial poate ajuta la îmbunătățirea circulației sanguine și la stimularea producției de colagen. Este o modalitate excelentă de a vă relaxa și de a revitaliza pielea fără a necesita nicio procedură invazivă.
 1. Masca facială: Există o varietate de măști faciale care pot ajuta la hidratarea și revitalizarea pielii. Unele măști conțin ingrediente active, cum ar fi acidul hialuronic sau vitamina C, care pot ajuta la reducerea ridurilor și la îmbunătățirea texturii pielii.
 2. Tratamente cu ultrasunete: Acestea ajută la penetrarea mai profundă a ingredientelor active în piele și la stimularea producției de colagen. Este o procedură non-invazivă și poate fi efectuată de un terapeut calificat.
 3. Tratamente cu lumină LED: Acestea ajută la îmbunătățirea aspectului pielii și la reducerea inflamației. Luminile LED pot fi ajustate în funcție de nevoile pielii dumneavoastră și pot fi utilizate pentru a trata diferite probleme ale pielii, cum ar fi acneea sau petele pigmentare.
 4. Terapia cu microace: Aceasta implică utilizarea unui dispozitiv cu microace pentru a penetra stratul superior al pielii și pentru a stimula producția de colagen. Este o procedură non-invazivă și poate fi efectuată de un terapeut calificat.
 5. Tratamente cu radiofrecvență: Acestea ajută la îmbunătățirea texturii pielii și la reducerea ridurilor. Procedura implică utilizarea unui dispozitiv cu radiofrecvență pentru a încălzi stratul superior al pielii și pentru a stimula producția de colagen.

Tratament facial OxyGeneo

OxyGeneo este un concept unic de îngrijirea a tenului, care stimulează mecanismele naturale ale organismului, pentru o piele revitalizată și un ten echilibrat. Tehnologia OxyGeneo declanșează procesul natural de oxigenare, ceea ce duce la o piele mai netedă și revitalizată, cu efecte vizibile după prima ședință de tratament.

OxyGeneo este recunoscut în cele mai renumite centre spa și de înfrumusețare din lume ca fiind 3-in-1 Super Facial pentru că asigură, într-un singur tratament, 3 pași esențiali de îngrijire a tenului:

 • exfoliere
 • infuzie de nutrienți
 • stimularea procesului natural de oxigenare a pielii, prin aportul de CO2.

Puterea oxigenării naturale, completată de efectul anti-îmbătrânire al radiofrecvenței tripolare Tripollar RF, ambele îmbunătățite de puterea ultrasunetelor, oferă rezultate vizibile imediat și efecte de întinerire pe termen lung.

Acestea sunt doar câteva dintre opțiunile de tratamente faciale care pot ajuta la revitalizarea pielii și la menținerea unui ten echilibrat. Este important să discutați cu un specialist înainte de a începe orice tratament și să aveți grijă de pielea dumneavoastră prin menținerea unei rutine regulate de îngrijire și a unui stil de viață sănătos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here