Cum să scapi de mirosul de țigară din locuință?

Viciul fumătorilor vine la pachet cu neplăceri pentru cei ce nu au acest obicei. Fie că vorbim de un fumător ce se află în casă și își exercită acest viciu zilnic, sau de musafiri cărora le permiți să fumeze în interiorul locuinței.

Printre neplăcerile create se numără și mirosul neplăcut care se îmbină în pereți, țesături, mobilă etc. Dacă în locuința respectivă se fumează zilnic, aceasta nu se poate aerisi prin intermediul geamurilor. De aceea, ar trebui să cunoști care sunt modalitățile de eliminare și de împrospătare a aerului.

  1. Curăță toate suprafețele din casă

Pentru că în momentul în care se fumează în interiorul locuinței, mirosul specific al fumului de țigară se împregnează în toate țesăturile, cât și în pereți și mobilă, pentru a-l îndepărta efortul trebuie să fie unul susținut. Din păcate, odată ce fumul este integrat în încăpere, este destul de greu să fie eliminat doar prin intermediul aerisirii locuinței.

Prin urmare, un lucru de făcut în acest caz este să spălăm cu detergent și balsam draperiile, perdelele, canapelele și toate suprafețele textile din încăpere. În acest sens îți recomandăm odorizantul concentrat Tabacco pentru țesături și ambient.

De asemenea, suprafețele din lemn trebuiesc curățate cu soluții speciale pentru acest tip de material. Să nu uităm de pereți și podele!

2. Spală geamurile

Să nu uităm de geamuri! După cum am spus, mirosul se imprimă în toate suprafețele ce sunt expuse fumului de țigară. În cazul geamurilor, este indicat ca acestea să fie spălate și curățate cu soluții speciale pentru acest tip de suprafață.

3. Aspiră cu atenție fiecare părticică din încăpere.

În acest mod te asiguri că înlături particulele de scrum de țigară ce e posibil să fie depuse chiar in colțurile în care te aștepți mai puțin. Chiar dacă utilizezi scrumieră, sau fumezi în balcon, este foarte posibil ca aceste bucăți din scrum să ajungă în diverse locuri din locuință, fără ca tu să știi asta.

4. Folosește odorizantul antitabac potrivit

Dacă ai efectuat toți pașii de mai sus, este timpul să utilizezi un odorizant de cameră antitabac pentru a adăuga un plus de prospețime încăperilor. Pentru a obține rezultate imediate și de durată, recomandăm utilizarea atât a parfumul de cameră, cât și a detergentului de pardoseli antitabac. Printre variantele disponibile, regăsim:

Odorizant cu betisoare Tabacco 50ml

Odorizant profesional – Tabacco 50ml

 

Detergent Pardoseli – Tabacco 50ml

 

În concluzie, nu este deloc ușor să scoți mirosul neplăcut de țigară din locuință. Însă, prin respectarea celor 4 pași de mai sus, vei obține, cu siguranță, un aer împrospătat și vei crea o altă atmosferă în întreaga casă. Descoperă mai multe odorizante de cameră eficiente în această “bătălie” pe Casa Parfumurilor.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Discover

Sponsor

Latest

Ai ten sensibil? Află cum să obții o piele sănătoasă, fără roșeață sau iritații!

Bucuria de a te privi în oglindă și de a vedea un ten senin, strălucitor și sănătos este una dintre cele mai prețioase senzații....

Iata principalele probleme care pot fi rezolvate cu ajutorul serviciilor moderne de tinichigerie auto!

Un autoturism este nu doar un obiect cu ajutorul caruia te poti deplasa si iti poti indeplini obiectivele din viata de zi cu zi....

Aceste 7 costume de baie sunt un must-have vara aceasta

Vara este distractivă, iar un costum de baie încântător este un must-have în bagajul de concediu al fiecăreia dintre noi. Colorat, decupat, clasic sau...

6 modalitati  simple care sa te ajute sa te mentii in forma

Trebuie sa recunosti ca uneori mersul la sala este o sarcina cu adevarat obositoare! Lipsa timpului, stresul de a fi mereu pe fuga si...

5 măști de față DIY pentru o piele radiantă

Îngrijirea pielii este un aspect crucial al rutinei noastre zilnice. O piele sănătoasă și strălucitoare nu doar că ne face să arătăm bine, dar...