Manualul femeii de succes – Andra Olarean recenzie

0
439

De când suntem mici, mamele noastre sunt ghidurile pe care le avem spre a deveni cândva femei. Luăm exemplul lor de feminitate la superlativ și încercăm să le copiem fiecare mișcare, căci ele sunt idealurile noastre în viață cu privire la ce înseamnă să fii o domnișoară sau o doamnă adevărată.

Cu toate acestea, nimeni nu poate defini cu adevărat ce înseamnă să fii femeie sau, mai ales, o femeie de succes – nimeni nu a făcut acest lucru până ce Andra Olarean nu a publicat această carte atât de informativă și bine scrisă despre problemele cu care trebuie să ne confruntăm încă din adolescență și toate obstacolele ce pot apărea în calea unei femei care-și dorește să aibă succes în viață.

Succesul în viață constă în numărul persoanelor pe care le ajuți.

În acest manual sunt abordate subiecte cât mai variate, însă motto-ul autoarei spune totul: “Succesul în viață constă în numărul persoanelor pe care le ajuți.“ Cartea Andrei este un exemplu de empatie, capitol la care femeile au excelat dintotdeauna.

Manualul femeii de succes - Andra Olarean

Ea definește succesul ca fiind ceva ce mai întâi este câștigat prin a oferi, nu a cere ceva de la alții. Astfel, orice femeie își poate construi un adevărat imperiu, atâta timp cât își respectă valorile morale și nu se dă niciodată înlături de la a întinde o mână celor care îi cer ajutorul pe parcursul vieții.

Autoarea atrage atenția asupra faptului că cei care își imaginează că drumul spre succes este unul drept se înșală amarnic, căci singurul fel de a ajunge în vârful muntelui, spre împlinirea visului mult dorit, este acela de a-ți acorda prioritate în chestiunile sufletești, mai degrabă decât cele materiale.

A investi in tine inseamna in primul rand sa te ingrijesti de propriile nevoi

Trecând peste pasaje feministe scrise cu migală, putem descoperi în spatele acestui manual o femeie care la rândul ei este de succes și care și-a dorit să predea această învățătură mai departe. Ea ne spune că a investi în tine înseamnă în primul rând să te îngrijești de propriile nevoi și ai niște ținte foarte bine setate în minte înainte de a porni la drum.

Putem descoperi în această carte câteva trucuri care, deși la prima vedere par simple și de la sine înțelese, au o semnificație mult mai profundă decât ne-am putea imagina. Aprofundând unghiurile din care este analizată imaginea feminină în societatea de astăzi, putem ușor ajunge la concluzia că singura ei cale de scăpare este creativitatea și răbdarea, alte două aspecte la care femeile în general excelează.

Nu trebuie sa incetezi sa lupti pentru ceea ce iti doresti

Așadar, putem înțelege că orice femeie are asupra ei toate armele necesare pentru a lupta cu obstacolele ce pot apărea în calea, iar singurul secret este acela de a avea încredere în sine și de a nu înceta să lupte pentru ceea ce-și dorește.

Concluzie

Manualul femeii de succes este o carte ce trebuie citită de orice femeie care se simte poate deznădăjduită și are nevoie de încurajare de la cineva care a reușit să-și ducă la bun sfârșit toate planurile.

Scrierea este una extrem de cursivă și te va absorbi înăuntrul paginilor, în cadrul poveștii autoarei ce te va face să-ți regăsești la rândul tău credința și speranța în ceea ce ți-ai propus să faci dintotdeauna.

Recomand această carte publicată atât de recent căci face parte din categoria de psihologie practică, oferindu-ne mai mult decât niște simple opinii, ci chiar sfaturi aplicabile în viața femeilor care își cunosc potențialul și vor să exceleze în domeniul ales. Andra Olarean, dacă nu ați auzit de ea până acum, cu siguranță va deveni un nume super cunoscut și pe piața literară după ce acest manual va fi cumpărat și adorat de toate femeile din țară. Cu siguranță aceasta carte îți va stârni interesul, iar dacă vrei să o cumperi o poți găsi online acum pe Elefant, la cel mai mic preț.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here