Cele mai bune aparate de aer condiționat portabile

În timp ce mulți oameni ar putea dori să aibă un aparat de aer condiționat central complet funcțional, un aparat de aer condiționat portabil se va descurca foarte bine. În acest articol, vom analiza cele mai bune opțiuni pentru aerul condiționat portabil.

Am inclus recenzii ale celor mai populare aparate de aer condiționat portabile, pentru a vă facilita decizia de a decide care este cel mai potrivit pentru nevoile dumneavoastră. Veți fi surprins de cât de mult poate face un aer condiționat portabil. Și vă vom arăta și cum să îl folosiți!

Dacă aveți nevoie de un aparat de aer condiționat portabil care poate răci o cameră de până la 500 de metri pătrați, aparatul de aer condiționat portabil hOmeLabs ar putea fi cea mai bună alegere. Acesta are o capacitate mare de 14.000 BTU și o setare de dezumidificare pentru un confort suplimentar. Acest aparat de aer condiționat este deosebit de convenabil pentru răcirea spațiilor mai mari, cum ar fi dormitoarele sau camerele de zi. Performanțele sale ultra-silențioase și roțile pentru portabilitate îl fac ușor de mutat. De asemenea, puteți controla unitatea cu ajutorul telecomenzii.

Există o mulțime de aparate de aer condiționat portabile de înaltă calitate pe piață. Unele dintre ele au caracteristici excelente, cum ar fi funcționarea fără zgomot și consumul de energie ecologică. Unele dintre aceste aparate de aer condiționat au filtre de aer antimicrobiene și pot funcționa chiar și la temperaturi mai scăzute. Puteți găsi, de asemenea, aparate de aer condiționat portabile care se potrivesc confortabil în casa dvs. și sunt relativ ieftine, cum ar fi LP1414GXR. Cu toate acestea, ar trebui să vă asigurați că achiziționați dimensiunea și modelul potrivite pentru nevoile dvs.

LG LP1419IVSM este o altă opțiune de top pentru aerul condiționat portabil. Are o capacitate mai mare decât modelul anterior și este mai eficient în menținerea temperaturii camerei la rece. Cu toate acestea, modelul LG este de două ori mai scump decât modelul anterior și este posibil să întâmpine dificultăți în condiții de temperaturi foarte ridicate. Cu toate acestea, designul cu două furtunuri și costul ridicat al acestei unități înseamnă că va fi o alegere mai bună pentru dvs. decât un model cu un singur furtun.

Pentru cei care au un buget limitat, o alegere bună este Whynter ARC-122DS cu furtun dublu. Acest AC portabil este o opțiune excelentă pentru o excursie cu cortul. Cu o capacitate de răcire de 8.000 BTU, este mai silențios decât majoritatea aparatelor de aer condiționat portabile și cântărește doar 53 de kilograme. Pe lângă faptul că este silențios, acest model vine și cu o telecomandă, care este foarte utilă. Ultimul AC portabil este o opțiune excelentă pentru cei cărora le place să meargă în camping.

O problemă majoră a aparatelor de aer condiționat portabile este zgomotul. În timp ce multora le place zumzetul liniștit pe care îl produc, alții consideră că zgomotul constant și zgomotos este insuportabil. Este posibil să trebuiască să măriți volumul televizorului sau al muzicii pentru a înăbuși zgomotul. Acest lucru poate fi frustrant! Există câteva lucruri pe care trebuie să le luați în considerare înainte de a cumpăra un aparat de aer condiționat portabil. Există două tipuri principale de aparate de aer condiționat portabile: modelul Black+Decker de 8.000 BTU și aparatele de aer condiționat de fereastră.

Noile cerințe de testare pentru aparatele de aer condiționat portabile au schimbat clasificarea modelelor mai vechi. Energy Stars se acordă acum aparatelor de aer condiționat cu un indice de eficiență energetică de cel puțin 12 BTU per watt. În trecut, cele mai bune unități portabile aveau un rating de peste 12.000 BTU. Cu toate acestea, noile teste nu arată că performanța unităților cu un singur furtun scade semnificativ atunci când temperatura crește. Indiferent de aparatul de aer condiționat portabil pe care îl alegeți, luați în considerare eficiența energetică a alegerii dvs.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Discover

Sponsor

Latest

Ce studio de videochat din Bucuresti ti se potriveste?

Sunt deja multi ani de cand modelele online din Romania se bucura de o mare apreciere pe plan international. Barbati din Statele Unite ale...

Chocolate Saga Festival, la Ghica House

Colecțiile de dulciuri și cadouri pentru sărbătorile de iarnă se lansează pe 17, 18 și 19 noiembrie. Târgul Chocolate Saga deschide sezonul cadourilor cu o...

Pergola din gradina, oaza de liniste in sezonul cald

Pergolele sunt constructii minimaliste, usoare care imbunatatesc confortul personal si aspectul estetic zonal. Sunt alternative la foisoarele greoaie, la umbrelele traditionale si la pavilioanele...

Rutina corectă de exfoliere în funcție de tipul tău de ten

Exfolierea corectă este cheia pentru o piele radiantă și sănătoasă, și totuși de multe ori este un pas pe care îl evităm în rutina...

Sevaletul pentru Pictura: Instrumentul Esential pentru Creativitate Artistica

Sevaletul pentru pictura este un instrument esential pentru orice artist, fie el amator sau profesionist. Este un suport vertical, folosit pentru a...