Wednesday, November 29, 2023

Te-ai săturat de oboseala de după festival, dar nu și de muzică? Iată câteva evenimente pe care nu le poți rata!

Festivalurile sunt ocazii minunate pentru a lua o pauză de la agitația vieții cotidiene și a te bucura de momentul prezent. Fiecare eveniment vine cu atmosfera proprie, muzica și mulțimea specifică, iar senzația de sărbătoare se ține în lanț câteva zile. De multe ori însă, două sau trei astfel de festivaluri pot să te obosească îngrozitor, mai ales din cauza nopților în șir în care ai uitat de somn.

         Dacă treci prin această stare de epuizare, dar încă ai vrea să te mai bucuri de aceste mici momente magice, este timpul să încerci și astfel de evenimente. Există câteva festivaluri care nu te vor extenua indiferent de cât de intensă poate fi atmosfera. Aici te vei bucura de muzica bună și de experiențe extraordinare, iar în același timp te vei regenera emoțional și spiritual.

 

Iată câteva festivaluri pe care nu ai voie să le ratezi dacă ești un adevărat iubitor de muzică și experiențe inedite de festival:

 

Smida Jazz Festival

         Dacă ești iubitoare de natură în adevăratul sens al cuvântului, acesta este festivalul perfect pentru tine. Aici, natura, cultura și plăcerea de a trăi se împletesc pentru a-ți pune la dispoziție cele mai autentice momente. Festivalul de jazz de la Smida găzduiește anual cei mai deosebiți muzicieni de care te vei bucura fără îndoială. De asemenea, o multitudine de artiști vin aici pentru a organiza ateliere de creație la care poți participa și tu. Toată familia e binevenită, așa că te poți bucura de timp prețios alături de cei dragi. 

Jazz in the Park

         Festivalul de jazz de la Cluj-Napoca este unul de neratat. Dacă tot ai făcut acest drum pentru Electric Castle sau Untold, merită făcut încă odată în septembrie pentru festivalul acesta. Dacă îți faci griji că ți-ai epuizat toate ținutele cu restul festivalurilor, vei găsi rochia de toamnă pentru damă pe care o cauți de atâta vreme pe site-ul celor de la StarShinerS.ro. De obicei, acest festival se petrece într-o perioadă în care Clujul este plin de viață, așa că vei regăsi zeci de alte evenimente deosebite și în afara ariilor stăpânite de jazz.

Sighișoara Blues Festival

         Pentru a continua atmosfera de festival în același ritm odihnitor și relaxant, poți face o vizită și la Sighișoara. Aici te așteaptă unul dintre cele mai cunoscute festivaluri de Blues din România. Nu este tocmai acel gen de festival mare și încărcat de lume din întreaga țară sau din străinătate, precum sunt cele menționate mai sus, dar este un festival plin de farmec. Piața Cetății din Sighișoara este oricum un loc plin de poveste, iar asocierea cu acest gen de muzica va transforma totul într-o experientă deosebită.

         În concluzie, festivalurile nu au nevoie doar de atmosfera de carnaval, lume multă și alcool. Bucuria de a trăi momentul de sărbătoare vine și din muzica de calitate și oamenii dragi cu care te înconjori în acele momente. Alege să îți suplimentezi lista de evenimente și cu festivaluri care se țin în natură, cu muzică pe cât se poate de diversă și activități care te vor revitaliza până la finalul săptămânii.

 

Sursa foto: pexels.com

Other Articles

Cele mai frumoase rochii pentru petrecerile festive

Sărbătorile de iarnă aduc cu ele nu doar magie și bucurie, ci și ocazia de a străluci în ținute deosebite la petrecerile...

Cele mai frumoase rochii pentru petrecerile festive

Sărbătorile de iarnă aduc cu ele nu doar magie și bucurie, ci și ocazia de a străluci în ținute deosebite la petrecerile...

Cele mai frumoase rochii pentru petrecerile festive

Sărbătorile de iarnă aduc cu ele nu doar magie și bucurie, ci și ocazia de a străluci în ținute deosebite la petrecerile...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here