Peruci scumpe vs peruci ieftine

Motivele pentru care oamenii cumpara peruci sunt destul de diferite, dar pot fi impartite conditionat in doua categorii:

  • Peruca este cumparata pentru a ascunde imperfectiuni sau lipsa parului propriu. In acelasi timp, principalul scop al achizitionarii unei peruci este sa arate cat mai natural posibil, astfel incat altii nici nu vada ca este o peruca si sa nu se observe nicio modificare a aspectului.
  • De asemenea, unii oameni cumpara o peruca pentru a-si schimba imaginea, pentru a deveni de nerecunoscut, pentru a-si schimba imaginea pentru jocuri, teatru sau cinema.

Daca vrei sa porti o peruca din cand in cand, pentru a-ti schimba imaginea, atunci poti cumpara o peruca ieftina. Daca peruca este necesara pentru utilizarea  constanta si este de dorit sa nu fie vizibil acest fapt, atunci este mai bine sa alegi peruci mai bune, care desi costa mai mult, dureaza mai mult.

Ce determina pretul unei peruci?

Pretul unei peruci depinde de calitatea parului, precum si de grosimea bazei si invizibilitatea cadrului. Cele mai scumpe peruci sunt peruci naturale, realizate manual, a caror rama este complet realizata pe o baza de plasa si fiecare fir de par este atasat manual la grila. Datorita acestui lucru, se obtine o usurinta maxima si un aspect natural, ca si cum parul creste din scalp.

Parul este distribuit uniform pe cap, simuland cresterea naturala a parului. De asemenea, prin plasa subtire, capul este vizibil. Perucile pe baza de plasa sunt foarte usoare si confortabile de purtat, se potrivesc bine capului, iar capul nu se va infierbanta.

Peruca cu baza din tresa

Cel mai simplu cadru este cel pe tresa. Tresa este o fasie subtire de tesatura pe care este cusut parul. Peruca este cusuta cu benzi si se numeste peruca bazata pe stres. Suvitele sunt cusute pe panglici din dantela pentru a crea o palarie din par.

Peruci cu baza din tesatura

Combinatia de peruca cu baza din tesatura si trese este cea mai comuna si cea mai ieftina peruca posibila. Parul este cusut in panglici pe baza perucii. Sunt cele mai ieftine, dar sunt si cele mai calduroase si nu sunt potrivite pentru utilizarea constanta.

Baza de tesatura cu o insertie mono

Este o optiune excelenta pentru cei care doresc sa obtina confort pe bani putini. Inserarea punctului mono in locul cararii centrale, ofera nu numai usurinta si ventilatie suplimentara, ci iti permite si sa ascunzi trecerea de la baza perucii la propria piele.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Discover

Sponsor

Latest

Canapea simpla vs. canapea extensibila – pe care o alegi?

De la hol, la living, dormitor sau sufragerie, pentru fiecare din aceste incaperi se va regasi cu succes cel putin o piesa de mobilier...

Mărește-ți buzele în forma dorită la cabinetul Dr. Raluca Harnagea

În corectarea formei buzelor sau pur și simplu pentru mărire buze, injecțiile cu acid hialuronic pot duce la rezultate excelente: redau tinerețea și volumul...

Cum trebuie să se protejeze medicii dentiști în perioada pandemiei

Chiar dacă 2021 vine cu speranță și multe visuri pentru noi toți, pandemia nu a trecut încă. Încă avem nevoie să ne protejăm de...

Rețete rapide de salată cu telemea din lapte de vacă

Îți plac salatele și telemeaua din lapte de vacă? Atunci de ce să nu le combini pentru a obține un preparat rapid și delicios,...