peruca-de-vanzare

Motivele pentru care oamenii cumpara peruci sunt destul de diferite, dar pot fi impartite conditionat in doua categorii:

  • Peruca este cumparata pentru a ascunde imperfectiuni sau lipsa parului propriu. In acelasi timp, principalul scop al achizitionarii unei peruci este sa arate cat mai natural posibil, astfel incat altii nici nu vada ca este o peruca si sa nu se observe nicio modificare a aspectului.
  • De asemenea, unii oameni cumpara o peruca pentru a-si schimba imaginea, pentru a deveni de nerecunoscut, pentru a-si schimba imaginea pentru jocuri, teatru sau cinema.

Daca vrei sa porti o peruca din cand in cand, pentru a-ti schimba imaginea, atunci poti cumpara o peruca ieftina. Daca peruca este necesara pentru utilizarea  constanta si este de dorit sa nu fie vizibil acest fapt, atunci este mai bine sa alegi peruci mai bune, care desi costa mai mult, dureaza mai mult.

Ce determina pretul unei peruci?

Pretul unei peruci depinde de calitatea parului, precum si de grosimea bazei si invizibilitatea cadrului. Cele mai scumpe peruci sunt peruci naturale, realizate manual, a caror rama este complet realizata pe o baza de plasa si fiecare fir de par este atasat manual la grila. Datorita acestui lucru, se obtine o usurinta maxima si un aspect natural, ca si cum parul creste din scalp.

Parul este distribuit uniform pe cap, simuland cresterea naturala a parului. De asemenea, prin plasa subtire, capul este vizibil. Perucile pe baza de plasa sunt foarte usoare si confortabile de purtat, se potrivesc bine capului, iar capul nu se va infierbanta.

Peruca cu baza din tresa

Cel mai simplu cadru este cel pe tresa. Tresa este o fasie subtire de tesatura pe care este cusut parul. Peruca este cusuta cu benzi si se numeste peruca bazata pe stres. Suvitele sunt cusute pe panglici din dantela pentru a crea o palarie din par.

Peruci cu baza din tesatura

Combinatia de peruca cu baza din tesatura si trese este cea mai comuna si cea mai ieftina peruca posibila. Parul este cusut in panglici pe baza perucii. Sunt cele mai ieftine, dar sunt si cele mai calduroase si nu sunt potrivite pentru utilizarea constanta.

Baza de tesatura cu o insertie mono

Este o optiune excelenta pentru cei care doresc sa obtina confort pe bani putini. Inserarea punctului mono in locul cararii centrale, ofera nu numai usurinta si ventilatie suplimentara, ci iti permite si sa ascunzi trecerea de la baza perucii la propria piele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here