fotografie-botez-bucuresti

Taina botezului este una dintre principalele ritualuri ale Bisericii Ortodoxe si este o ocazie unica de a surprinde acest eveniment, realizand fotografii si filmari video. Un fotograf de  botez este un profesionist care cunoaste si intelege  toate etapele Tainei botezului. Aceasta nu este o sedinta foto obisnuita in care poti relua un anumit cadru.

Este important ca fotograful sa surprinda singurul moment care poate dura doar cateva secunde. In plus, un fotograf cu experienta si cunostinte vaste nu va interfera cu Sfanta Taina a botezului, si cu toate acestea, va putea sa surprinda fiecare moment important al acestui eveniment.

Fotografie la botez – tehnica de fotografiere

O alta caracteristica pentru a realiza o fotografie la botez, este tehnica pe care maestrul o foloseste. Aproape toate bisericile si salile de botez au o iluminare foarte slaba. Multa lume cunoaste tehnica flash-ului, insa in biserica, preotul poate interzice realizarea fotografiilor, deoarece in primul distrage de la eveniment si in al doilea rand, folosirea blitului va face ca fotografia sa fie anosta, fara a scoate in evidenta atmosfera speciala pe care oamenii o vad in biserica.

Cu un aparat foto profesional de inalta calitate si o optica extrem de sensibila, un fotograf de botez experimentat va putea realiza fotografii frumoase chiar si intr-o incapere intunecata.

Fotografie de botez in interiorul bisericii

Poti solicita serviciile unui fotograf botez Bucureşti pentru a realiza fotografia de botez doar la savarsirea botezului in biserica. In acest caz fotograful va lucra doar in interiorul bisericii. In functie de rezultatele filmarilor, vei primi un anumit numar de fotografii si toate de inalta calitate obtinute in timpul filmarii, cu o corectare minima a culorii.

De asemenea, poti solicita un fotograf de botez pentru a realiza atat fotografie de botez in interiorul bisericii, cat si acasa sau la salonul unde are loc petrecerea de botez. Si in acest caz vei primi un anumit numar de fotografii si toate de inalta calitate realizate in timpul filmarii, in corectia minima a culorilor si un format fotobook cu cele mai bune fotografii.

In timpul botezului fotograful trebuie sa aiba timp pentru a surprinde momentul cheie al botezului – imbaierea copilului in apa. Acest lucru trebuie evidentiat in fotografii de inalta calitate, realizand o serie de cadre rapide pentru a le alege pe cele mai bune.

Taina botezului necesita o abordare exigenta pentru realizarea de fotografie de botez, disponibilitatea echipamentelor foto de inalta calitate, cu lentile rapide, care permit fotografierea in locuri slab iluminate, capacitatea de a gasi unghiuri bune si de a filma intr-o incapere cu lumina doar de la lumanare.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here