Dtour

Turiștii caută destinații alternative pentru vacanța de vară din acest an după perioada de pandemie. Pe măsură ce temperaturile cresc și plajele ne cheamă, cum vă veți petrece vacanța de vară? Ce ați zice dacă v-am spune că există alte câteva locuri, în afară de Spania, Franța și Italia, în care ar trebui să vă gândiți să vă petreceți cele mai însorite zile? Nu sunteți convins? Citește mai departe și vei afla care sunt cele mai bune destinații de vacanță din această vară.

Dacă sunteți în căutarea unei vacanțe pline de soare, atunci aveți o mulțime de opțiuni în această vară. Există multe țări frumoase din lume pe care le puteți vizita, cu peisaje uimitoare și vreme caldă.  Iată o selecție a celor mai bune destinații de vacanță din această vară

Ce trebuie să luați în considerare

Atunci când vă alegeți destinația de vacanță din această vară, există o serie de factori pe care trebuie să îi luați în considerare. În primul rând, decideți dacă preferați să rămâneți acasă sau să călătoriți la nivel internațional. De acolo, totul depinde de tine! Dacă sunteți în căutare de inspirație pentru vacanța dumneavoastră din această vară, iată care sunt cele mai bune destinații de vacanță sugerate de agentia de turism Dtour.

Pentru o pauză de încărcare a bateriilor în această vară, cine spune că trebuie să călătoriți departe? Europa are parte de o nouă vară fierbinte, așa că de ce să nu explorați una dintre cele mai bune destinații de vacanță din Europa continentală? De ce nu Riviera franceză sau cea italiană, dacă nu le-ați vizitat până acum?

Nu trebuie să vă rezervați o călătorie lungă în străinătate pentru a vă bucura de soare – și în Marea Britanie sunt multe de văzut. Scoția și Țara Galilor au peisaje și locuri interesante de vizitat de asemenea.

Câteva dintre cele mai bune destinații de vacanță din Europa în acest sezon, au de la lanțuri muntoase provocatoare la orașe cu o cultură extraordinară.

Atât agenții de turism, cât și scriitorii de turism sunt de acord că Europa este locul de vacanță perfect în acest an. Dacă vă planificați o vacanță, puteți alege din zeci de țări pe care să le vizitați, iar destinațiile populare, precum Londra, Paris și Roma, vor fi cu siguranță aglomerate de turiști. Deși este foarte posibil să vizitați aceste locuri în mod independent, folosind transportul propriu, mulți călători aleg totuși să rezerve un pachet de vacanță. Se pot găsi pachete de vacanță prețuri rezonabile pentru o vacanță de 7 zile în Spania sau Italia. Aceleași pachete costă mai mult dacă sunt rezervate independent, iar prețurile biletelor de avion au crescut considerabil în ultimele luni din cauza cererii mari.

Dacă sunteți în căutarea unei vacanțe departe de agitația cotidiană și doriți să vă relaxați, atunci aceste cinci destinații ar trebui să fie pe lista dumneavoastră.

Cele mai bune destinații din Europa, SUA și Asia se află toate în același fus orar, deci pot fi vizitate în același timp.Ce spuneți de Lisabona (Portugalia), Bordeaux (Franța), Vigo (Spania), Dublin (Irlanda), Copenhaga (Danemarca), Stockholm (Suedia) și Sankt Petersburg (Rusia)?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here