Un centru de pregătire specializat, misiunea școlii de șoferi este de a învăța candidații pentru a putea lua în cele mai bune condiții permisul de conducere, dar nu numai. Înseamnă și arta de a conduce un vehicul (cu patru roți sau două roți), dar și de a insufla cursanților mentalitatea civică și de a le trezi bunul simț atunci când conduc o mașină pe șosea.

Dorești și tu să obții cât mai repede permisul de conducere? Cu siguranță că te întrebi, în acest caz, cât dureză scoala de soferi si cel mai important, cat costa scoala de soferi?

Trecerea examenului teoretic este un lucru bun. Cunoașterea codului rutier este un lucru și mai bun! Dar, mai întâi, va trebui să te înscrii la cea mai bună școală de șoferi. Primul pas pe care trebuie să îl faci- să aduni toate actele necesare pentru a te înscrie la școala auto. Ai nevoie de cartea de identitate, de fișa medicală de tip A sau B, de cazier și de avizul psihologic.

Cursurile teoretice sunt cele care aduc cu adevărat un „plus” în pregătirea ta înainte de examenul de la centru, cel teoretic. Toate întrebările tale găsesc acum răspunsuri datorită instructorilor  brevetați și aprobați de stat.

Ai nevoie de 24 de ore de teorie rutieră. Apoi urmează orele de condus.

Pe parcursul celor 15 ședințe sau  lecții de practică, vei învăța noțiunile de bază ale condusului, manevrelor, plasării pe șosea sau chiar cum să abordezi autostrăzile. La finalul pregătirii, după promovarea unui test de abilități tehnice, de la vârsta de 18 ani, poți conduce apoi singur

Indiferent de domeniu, cel mai dificil este începutul. Conducerea nu face excepție. Descoperă vehiculul, învață cum să pornești, cum să schimbi treptele, cum să arăți, cum să te apropii de intersecții, curbe și sensuri giratorii. Elementele esențiale pentru a începe să înveți alături de cel mai bun instructor de la o școală auto.

Alte lucruri de care să ții cont:

Câți candidați susțin examenul practic în fiecare lună? Numărul de locuri pentru examenul practic este alocat lunar de către Stat, în funcție de rata de succes a unităților. În mod clar: cu cât numărul de locuri este mai mare, cu atât școala de șoferi este considerată mai serioasă;

Care este frecvența orelor de conducere? Prea puține ore pe săptămână fac învățarea ineficientă. Se consideră că 2 până la 3 ore pe săptămână sunt suficiente pentru a integra efectiv regulile de conduită pe drum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here