Singurul articol fără de care nicio doamnă nu poate părăsi casa este geanta ei excepțională. Pentru femeile care lucrează pe cont propriu, geanta reprezintă o salvare în ocaziile speciale. Cine știe de ce este nevoie în orice împrejurare? Situațiile cele mai așteptate și neașteptate ale vieții devin mai ușor de gestionat atunci când ai toate articolele necesare în geantă. Dacă ești o profesionistă sau o femeie independentă, care dorește să părăsească casa neîmpovărată, dar mereu pregătită, atunci verifică cele mai importante elemente esențiale pentru geanta ta. 

 

Iată ce nu ar trebui să lipsească din geanta ta

 

Încărcătorul. Încărcătorul este linia de salvare a tuturor gadget-urilor, având în vedere cantitatea de timp pe care îl petreci, în mod regulat, pe rețelele de socializare. 

Absorbantele. Unele femei admit faptul că sunt predispuse la uitare, mai ales atnci când vine vorba de menstruație. Acestea nu scriu data în calendar, ceea ce este incorect. Drept urmare, purtarea absorbantelor este o nevoie de salvare pentru ele. În plus, pot exista și alte situații, când prietenele tale vor avea cea mai mare nevoie de ele. Nu știi niciodată cine poate avea nevoie. Așa că, pentru a fi în siguranță, ține-le mereu cu tine.

Clămițe și elastice de păr. În zilele în care vântul este omniprezent, părul tău poate fi, în mare parte, indisciplinat. Părul lăsat liber este îngrozitor vara sau când este prea umed afară. Acesta începe să se lipească de gâtul tău sau să-și piardă forma. Clămițele sau elasticele de păr vin în ajutor în aceste momente. În plus, prinderea părului te poate transforma și îți poate îmbunătăți, ocazional, aspectul, așa că trebuie să ai aceste accesorii în geantă.

Un portofel mic. Pentru mulți, aceasta este o caracteristică opțională. Dacă călătorești doar pe o distanță scurtă, poți să îți păstrezi banii într-un buzunar mic, mai degrabă decât într-un portofel mare. Este convenabil și nu ocupă mult loc în geanta mea. O husă mică ar trebui să fie prima ta alegere dacă nu vrei să iei cu tine cardurile financiare, cărțile de identitate sau cărțile de călătorie în fiecare zi. Dar, în general, te poți întâlni cu situații în care vei avea nevoie fie de un card, fie de un act de identitate sau de mai mulți bani, motiv pentru care există conceptul de portofele pentru femei – lucrurile esențiale sunt păstrate, cu grijă, într-un singur loc.

Dezinfectant și mască de protecție. COVID-19 a schimbat modul oamenilor de a se proteja. Prin urmare, purtarea unui dezinfectant și a unei măști suplimentare este de cea mai mare importanță. Poartă o sticlă de dezinfectant de fiecare dată când pleci, mai ales dacă mergeți în locuri populate precum cafenele, mall-uri, mese, teatre etc. În mod similar, nu știi niciodată cine are nevoie de o mască suplimentară proaspătă. Dar nu înmâna nimănui masca folosită. Este neigienic și vulnerabil pentru sănătatea altora.

Așadar, fie că este vorba de o scurtă ieșire în oraș sau în scop profesional sau de o călătorie, o femeie nu pleacă nicăieri fără geanta ei. Motiv pentru care acesta trebuie să se asigure că are toate obiectele și accesoriile necesare în interiorul ei, pentru a face față situațiilor neprevăzute.

Sursa foto: unsplash.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here