Mici secrete ca să iti întreţii fericirea

“Este capabilă să spui că eşti fericită?”
Dacă încă nu este cazul, fă-ţi timp să găseşti unele exerciţii care îţi vorbesc cel mai mult, şi aplică-le în mod regulat. Şi astfel, vei putea să rămâi fericită cu uşurinţă toată viaţă, dacă asta îţi doreşti.

Anticipează-ţi fericirea!

În mod regulat, ia-ţi câteva clipe pentru a savura tot ce îţi oferă viaţă mai frumos. Exprimă-ţi recunoştinţă faţă de viaţă, faţă de ceilalţi şi chiar faţă de ţine!
Fii mândră de progresele tale şi autorizează-te să visezi la o viaţă mereu mai frumoasă.
Fă-ţi timp să faci bilanţul asupra a tot ceea ce merge sau ar trebui să meargă mai bine şi vizualizează situaţia când acel “mai bine” va fi atins.
Nu aştepta că fericirea să vină ea singură la ţine.

Detaşează-te de dificultăţi!

Este vorba, de a reuşi pur şi simplu să nu mai acorzi atenţie şi energie inutile emoţiilor, evenimentelor sau persoanelor care te trag în jos. Astfel, te poţi detaşa de persoanele pe care nu le apreciezi în mod neapărat.

Păstrează ritualurile

Avem nevoia de un minim de ritualuri în viaţă noastră. Fie că este vorba de ritualuri personale, sociale sau profesionale. Aceste ritualuri fac parte din viaţă ta. Păstrează-le pe cele care îţi plac şi suprimă-le pe cele care te ţin încătuşată.

Variază plăcerile

Odată ce ai găsit mijloace de a-ţi face plăcere, variază aceste placer, deoarece obiceiul creea za saturatia iar varietatea creează dinamică şi fericire.

Împărtăşeşte-ţi fericirea!

Împărtăşirea emoţiilor multiplică emoţiile. Pentru a întreţine fericirea, împărtăşeşte-le!
O poţi face în multe feluri: scriind o carte, discutând cu apropiaţii tăi sau chiar participând la un atelier de fericire.

Amintește-le celor pe care îi iubești acest lucru de fiecare data cand ți se oferă ocazia.

Cere şi acceptă ajutorul!

Cerând ajutor, provoci plăcere apropiaţilor tăi. Înseamnă să întăreşti o legătură, să-l valorizezi pe celălalt sau să accentuezi încredere reciprocă.
Oricum ar fi, să ştii să ceri si sa accepţi ajutor, rămâne cel mai bun mijloc de a ameliora o situaţie şi de a-ţi aduce o stare de bună dispoziţie.

Nu aștepta un motiv de la viață pentru a fi recunoscătoare

Fii recunoscătoare pentru tot ceea ce viața îți oferă, chiar si cele mai mici lucruri care te fac fericită! Închide ochii, respiră adanc și bucură-te de fiecare lucru.

Este important să fim buni cu cei din jurul nostru, însă este și mai important să fim buni cu noi însine. Aplică aceste sfaturi! Poți fi mult mai fericită în viața de zi cu zi!

Sursa poza

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Discover

Sponsor

Latest

Cum intervin remediile homeopatice în procesul de vindecare

Homeopatia reprezintă o abordarea terapeutică holistică, având la bază stimularea şi susţinerea capacităţii naturale şi fireşti de vindecare a organismului, prin reechilibrarea la nivel...

Postul Pastelui – cum sa te pastrezi sanatoasa in aceasta perioada

Pentru multi dintre romani postul Pastelui este un mod de viata si asociaza restrictiile alimentare cu perioadele de curatenie sufleteasca. Pentru altii reprezinta o...

La salon sau acasă? Unde e bine să îți faci ritualurile de frumusețe

Pielea frumoasă cu îngrijire pe măsură se întreține. Acneea, porii dilatați și petele pigmentare sunt câteva dintre problemele cu care se confruntă o femeie...

Invitatiile de nunta sunt un detaliu si o traditie placuta

Pentru a informa invitatii despre evenimentul ulterior, tinerii casatoriti apeleaza la invitatii nunta de la Lux-cards. Ele devin unul dintre primele atribute ale unei...

TOP 3 idei despre cum să-ți mobilezi garsoniera pentru a câștiga spațiu

Dacă ai achiziționat recent o garsonieră, fie pentru tine sau un membru al familiei, fie ca să-l dai în chirie, cel mai probabil te...