Persoanele care nu cunosc avantajele paravanului de baie, pot descoperi in acest articol totul despre elementele esentiale ale acestui accesoriu pentru baie. Numele si aspectul sau vorbesc de la sine! Dupa cum sugereaza si numele, un paravan pentru cada se ataseaza la o cada.

Punctele sale forte sunt multiple si anume:

  • Echipand cada cu acest accesoriu, se vor limita foarte mult proiectiile de apa pe podea.
  • Placile vor fi, prin urmare, mai putin alunecoase atunci cand persoana iese din baie.
  • Limitand stropirea, exista mai putine sanse ca proprietarii sa experimenteze o cadere.
  • Un alt avantaj semnificativ al acestui accesoriu este pastrarea intimitatii in timpul spalarii. Daca cineva trebuie sa intre in baie, persoana din cada nu va fi expusa datorita opacitatii sticlei.
  • Din punct de vedere economic, este o solutie excelenta. Paravanele pentru cada sunt intr-adevar mai putin costisitoare decat crearea unei adevarate cabine de dus.

Pentru a completa lista cu punctele forte trebuie subliniat si aspectul foarte practic al acestui accesoriu – exista modele care se pot plia, de asemenea, exista si modele glisante.

 

In plus, paravanele de baie sunt mai estetice decat perdelele de dus. In ciuda costului mai ridicat pe care il pot avea unele paravane de baie, investitia pe care proprietarul urmeaza sa o faca va fi semnificativ mai profitabila decat o perdea de dus.

 

Este de preferat sa cumpere o data pentru totdeauna un paravan cada decat sa cumpere in mod constant o perdea de dus de proasta calitate, care sa reziste doar putin timp! Pentru un stil mai creativ si mai functional, se recomanda o astfel de achizitie.

 

In cele din urma, trebuie remarcat faptul ca paravanele de baie sunt uneori echipate cu un tratament anti-amprenta pe una sau ambele parti ale geamului. In consecinta, intretinerea acestora va fi mult redusa.

Intrebari de pus inainte de achizitie

Inainte de a cumpara paravanul de baie, de a-l instala si de a profita de numeroasele sale avantaje, proprietarul ar trebui sa-si puna o serie de intrebari pentru a nu face o alegere gresita.

 

  • Cat de mare este baia? In functie de dimensiunea camerei si de spatiul disponibil in jurul cazii, va trebui adaptata alegerea.
  • Care este stilul de decor al baii? Un paravan pentru cada are un stil destul de neutru, asa ca se va adapta mai usor la toate stilurile de decorare spre deosebire de o perdea de dus.
  • Am multa lumina in baie? Daca este cazul, se poate alege un paravan transparent sau semitransparent. In schimb, perdeaua de dus poate ascunde complet lumina si va limita intrarea acesteia in incapere. Daca este foarte putina lumina in camera, se poate alege un paravan transparent pentru baie precum si un paravan de baie serigrafiat.
  • Care este bugetul? Se vor gasi paravane de baie la toate preturile.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here