Cum sărbatoresc cele mai mari branduri internaționale ziua femeii în cadrul companiilor și ce putem învăța

Ziua de 8 martie este o zi de mare importanță pentru toate doamnele și domnișoarele și o ocazie specială pentru companii de a-și arăta aprecierea pentru angajați. Angajații trebuie răsplătiți pentru contribuția adusă prin munca lor, iar această sărbătoare reprezintă momentul ideal de a observa realizările sociale, politice, economice și culturale ale femeilor.

Ziua de 8 martie este Ziua Internațională a Femeii și este sărbătorită peste tot în lume ca un omagiu adus tuturor doamnelor și domnișoarelor. Această zi este și un moment optim de a reflecta asupra realizărilor obținute în cadrul companiei.

Femeile nu au nevoie de o zi specială pentru a fi sărbătorite, însă 8 Martie este dedicată celebrării sacrificiului pe care generațiile anterioare le-au depus pentru egalitatea de gen.

Companiile își arată interesul față de femei în mod creativ

Femeile sunt din ce în ce mai prezente în mediul de afaceri iar la nivel global sunt o mulțime de companii conduse de femei care contribuie în mod semnificativ la dezvoltarea economiei. Unele companii marchează această zi într-un mod cu totul aparte și evidențiază importanța femeilor în segmentul de business.

Spre exemplu, Unilever a ales să sărbătorească această zi în mod diferit în funcție de cultura locală unde se află birourile lor, în timp ce Vodafone lansează programul global de recrutare ReConnect, care încurajează femeile să revină la lucru după ce au făcut pauză în carieră.

De asemenea, compania LEGO a decis să lanseze cinci noi figurine inspirate de femeile care lucrează la NASA pentru a încuraja fetele să urmeze o carieră. Contribuie și tu la o schimbare în acest sens dacă ești preocupat de siguranța și posibilitatea de dezvoltare a femeilor de pretutindeni. Oferă angajatilor și partenerilor de afaceri cadouri 8 martie personalizate pe care le găsești online. Vor aprecia gestul și le vei pune un zâmbet pe buze.

De asemenea, te poți gândi la o mulțime de variante pentru femeile din firmă. De cele mai multe ori ele au nevoie să li se amintească faptul că sunt importante și că munca lor contează.  De aceea, poți apela la fulare si esarfe personalizate care sunt disponibile într-o largă varietate în mediul online.

Managerii nu ar trebui să facă diferențe între sexe pentru că ei trebuie să contribuie la construirea unei lumi echilibrate cel puțin la locul de muncă. Prin implementarea diferitelor acțiuni cum ar fi: sprijinirea femeilor care se întorc la muncă și egalitate salarială se pot obține rezultate de impact.

Companiile care se respectă sărbătoresc Ziua Internațională a Femeii la locul de muncă prin câteva acțiuni distincte:

  • Sărbătoresc 8 martie la serviciu. Unii manageri aleg să își petreacă această zi la birou pentru a aborda probleme importante cu privire la egalitatea femeilor sponsorizandu-și angajații să participe la evenimente pentru femei.
  • Fac donații unei organizații caritabile. O companie care face donații către organizații de femei din care fac parte unii angajați este foarte apreciată. Există diverse organizații nonprofit, în funcție de problemele care vă pasionează, spre care vă puteți îndrepta atenția.
  • Folosesc grupurile existente pentru a sprijini femeile. Există diferite modalități prin care puteți sprijini femeile în cadrul subculturilor încorporate la locul de muncă. Dacă aveți o carte sau un club de film, folosiți luna martie pentru a citi cărți de autori sau regizori importanți sau chiar femei, apoi discutați pe marginea lor. De asemenea, puteți organiza o ieșire în grup pentru sprijini din plin femeile artiști.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Discover

Sponsor

Latest

Beneficiile serviciilor de transfer aeroport pentru călători și companii

Serviciile de transfer aeroport sunt o alegere populară pentru călători care doresc să ajungă rapid și în siguranță la destinație după ce au aterizat...

O petrecere grozavă

Deci vrei să organizezi o petrecere de aniversare Petrecerea perfectă necesită o planificare perfectă! Există mai multe lucruri de luat în considerare atunci când plănuiți...

Porți ochelari de vedere? Iată 5 recomandări pentru a alege rama potrivită

Ochelarii sunt atât un dispozitiv medical, cât și un accesoriu extrem de modern. De aceea, alegerea unor rame mai puțin potrivite ar putea avea...

Te simți obosit și fără energie? Iată ce te poate ajuta!

În sezonul rece, multă lume resimte o dificultate de adaptare de la temperaturi ridicate la temperaturi scazute, dar și în privința luminii mai puține...

Cum să ai la nuntă un buchet de mireasa unic

Buchetul de mireasă nu este doar o decorațiune, ci este mândria și bucuria ta. Și vrei să te asiguri că florile pe care le...