Alegeți tipul de manichiură dorită cu o programare simplă și rapidă

Frumusețea unghiilor trece fără îndoială prin aplicarea unui lac. Cum să îl alegi? Cum să adaptezi o ojă la stilul tău de viață rămânând în același timp la modă? Iată câteva sfaturi și trucuri care îți vor permite să îți scoți mâinile în evidență.

Fă-ți programări manichiură și gel nails prin mero.ro la un salon de înfrumusețare și mâinile tale vor arăta minunat!

1- Alege categoria ojei tale

Opțiunile în materie de lac pe piață sunt numeroase și alegerea va fi făcută în funcție de nevoile tale, precum și de aspectul dorit. Vrei să păstrezi aceeași ojă mult timp? Te grăbești și abia aștepți să se usuce oja ta? Preferi o opțiune mai eco-responsabilă? Iată câteva dintre opțiunile disponibile:

  • Lac obișnuit

Aceasta este opțiunea ideală pentru cei cărora le place o schimbare și nu vor să păstreze aceeași culoare mult timp. Ușor de îndepărtat și aplicat, lacul obișnuit poate fi asortat la ținutele tale și înlocuit în funcție de dorințele tale, de dispoziția ta. Un alt plus, opțiunile de culoare și finisare sunt nelimitate.

  • Lac de gel UV

Este opțiunea perfectă pentru cei care au săptămâni întregi ocupate și nu au timp pentru vizite frecvente la salonul de unghii. Diferite straturi pregătitoare și lac de gel sunt aplicate pe unghii înainte de a fi trecute sub o lampă UV, care fixează culoarea pe unghii. Strălucire și longevitate garantate!

  • Lac cu uscare rapidă

Ai doar câteva minute pentru a-ți scoate unghiile în evidență? Mergi după lacul cu uscare rapidă. Popularizată de mărci precum Vinylux sau Essie Couture, aplicarea se face în doar doi pași (lac colorat apoi aplicarea unui strat superior cu uscare rapidă) și vei fi gata în mai puțin de zece minute.

Pentru cei preocupați de toxicitatea ingredientelor anumitor lacuri, există acum opțiuni netoxice. Există lacuri care nu conțin în general toluen, formaldehidă, nichel sau ftalați. Într-adevăr, efectele acestora din urmă fac obiectul mai multor dezbateri medicale.

2 – Cum să alegi culoarea unui lac?

Culoarea lacului trebuie să se poată adapta diferitelor ținute. Pentru un confort optim fără a fi nevoie să te gândești la asta, poți alege o culoare foarte clasică precum bej, roz, transparent sau nud. Poți alege, de asemenea, roșu aprins, acesta va merge foarte bine cu un tricou alb sau o mică rochie neagră. Seara, nu ezita să îți asortezi lacul cu rujul: efect garantat.

Ferește-te de lacul închis la culoare: acestea trebuie purtat pe unghii scurte și se potrivesc perfect cu ținuta ta dacă vrei să eviți aspectul „gotic”.

3 – Lacul și culoarea pielii

Pentru a evita să faci o greșeală, poți paria pe un lac cu o culoare apropiată de culoarea pielii. În caz contrar, reține că oja roșie este în general potrivită pentru tonurile de piele echitabile până la medii. Pielea mai închisă va fi evidențiată de un lac roșu aprins sau mai închis la culoare, care va ajunge până la roșu visiniu. În cele din urmă, pielea mixtă și neagră va fi sublimată de lacuri irizate în culori profunde.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Discover

Sponsor

Latest

Cum Enjoy Studios Rescrie Narativa Videochatului în Bacău

În ciuda percepțiilor negative adesea asociate cu industria videochatului, Enjoy Studios din Bacău demonstrează că acest domeniu poate fi condus cu legalitate, profesionalism și...

Ce trebuie sa stii inainte de a merge la un atelier de croitorie pentru ajustari

A achizitiona din magazin un costum care sa ti se potriveasca perfect este ca si cum ai castiga la loterie. Din pacate, acest lucru...

Lucruri pe care ar trebui sa le evite fiecare femeie insarcinata

Exista cateva produse sau obiceiuri de viata pe care femeile insarcinate si partenerii lor ar trebui sa le evite cat mai mult posibil. Sigur,...

Feteasca Neagră – Regele Vinurilor Românești

La noi în țară, în podgoriile viticole deosebite pe care le avem, printre altele, se regăsește un adevărat soi regal al vinurilor: Feteasca Neagră....

Recorduri in studioul de videochat din Bucuresti: iata cate ore pot dura sesiunile publice si private ale modelelor cu membrii lor!

Toata lumea stie ca fetele care lucreaza intr-un studio videochat Bucuresti castiga sume importante de bani. Marturie a acestui fapt stau atat declaratiile lor,...