medic dentist Bucuresti

Un zambet stralucitor nu ar trebui sa fie un lux nepretuit. De aceea este important pentru un dentist Bucuresti sa ofere cat mai multor pacienti sansa unor dinti ficsi, placuti din punct de vedere estetic. In cazul unei restaurari complete, pot fi necesare pana la 10 implanturi conventionale per maxilar, pentru ancorarea ferma a protezelor.  Conceptul de implant Fast & Fixed, pe de alta parte, are nevoie doar de 4 pana la 6 implanturi. Acest lucru se datoreaza designului lor special. Implanturile din spate stau in unghi, ceea ce inseamna ca fortele biomecanice sunt distribuite optim. Medicul stomatolog poate folosi o punte fixata cu suruburi pentru a stabiliza suplimentar implanturile.

Evitarea cresterii maxilarului

Implanturile conventionale necesita o disponibilitate osoasa suficienta, dar la pacientii cu pierdere severa a dintilor, osul maxilarului s-a retras deja. In astfel de cazuri, este necesar ca un dentist Bucuresti sa construiasca osul maxilar folosind proceduri complexe inainte de implantare. Datorita designului special al implanturilor Fast & Fixed, substanta osoasa existenta este utilizata in mod optim, astfel incat, adesea nu este nevoie de o marire a osului maxilarului. In trecut, implantarea era de obicei exclusa pentru pacientii cu osteoporoza, diabetici si fumatori. Metoda Fast & Fixed la un dentist Bucuresti, le ofera multora dintre acesti pacienti, care deja renuntasera la speranta de a mai avea dinti ficsi, sansa de a zambi din nou. Medicul dentist poate decide de la caz la caz, daca pot fi utilizate implanturile imediate. Calitatea osului este verificata folosind proceduri de diagnostic detaliate si se elaboreaza un prognostic individual de risc.

Deoarece implanturile, conectorii si protezele temporare sunt plasate intr-o singura intalnire, tesutul sensibil este protejat. Datorita tehnicii chirurgicale minim invazive la un dentist Bucuresti, aproape ca nu vei simti durere dupa procedura. Dupa o perioada, vei primi o coroana dentara fixa din ceramica, iar cu o ingrijire buna, proteza dentara va dura toata viata. Pentru a optimiza durata de viata, ingrijirea atenta a implanturilor este o conditie prealabila. Ar trebui sa-ti cureti dintii profesional la un medic dentist Bucuresti, de aproximativ doua pana la patru ori pe an. Conceptul de implant dentar Fast & Fixed a fost dezvoltat de practicieni cu experienta si pus in practica prin studii stiintifice. O evaluare externa a datelor de tratament de la un total de 300 de pacienti, a aratat o rata de succes de 100%. Acest lucru garanteaza pacientilor siguranta maxima. Datorita standardizarii si gruparii eficiente a pasilor de terapie, implantul dentar Fast & Fixed ofera un raport calitate-pret excelent.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here