Advertoriale SEO

Un writer profesionist trebuie să studieze nevoile și temerile publicului țintă, să analizeze propunerile concurenților și caracteristicile companiei tale și abia după aceea crează advertoriale SEO. Scopul unei astfel scrieri, este să povestească succint despre afacerea ta, adică domeniul de aplicare, beneficiile cooperării și, dacă este necesar, schema de lucru. Nu este nevoie să încerci să menționezi toate informațiile din lume, deoarece oamenii nu vor citi un text lung, chiar dacă este frumos. Advertorialul SEO ar trebui să răspundă la întrebările de bază ale potențialului client, și, de obicei sunt suficiente 1500-2000 de caractere. Aici însă, specialistul va cerceta site-urile concurenților, deoarece volumul textului tău nu trebuie să fie mai mic decât cel al concurenților. Este puțin probabil ca o persoană care dorește să comande o sticlă de șampanie, de exemplu, să fie interesată de o poveste. Potențialul client dorește să știe despre prețuri, sortiment, livrare și garanții. Textul nu trebuie să fie perfect, însă trebuie să răspundă la întrebările de bază ale potențialului cumpărător. De aceea, recomandabil este să se creeze mai multe advertoriale SEO.

Cum poate ajuta un advertorial SEO o companie?

Obiectivul este creșterea încrederii, cu alte cuvinte, pentru a arăta că în spatele site-ului există oameni reali. Deși această pagină este dedicată în întregime informațiilor despre companie, în ea trebuie menționate beneficiile clienților. De asemenea, nu trebuie să fii modest, fiind mai bine să se adauge fotografii simple ale companiei și informații generale. Textul nu trebuie să fie perfect, ci ușor de înțeles și informativ. Doar un writer profesionist poate scoate în evidență avantajele în ceea ce privește beneficiile clienților.Doar așa poți încuraja un potenţial client să solicite serviciile sau produsele pe care le oferi. Este necesar să se vorbească despre produs cât se poate de detaliat. Însă textul dintr-un advertorial SEO nu va fi suficient, având nevoie de fotografii de înaltă calitate și articole de vânzare.

Un advertorial SEO nu transforma pagina într-un întreg eseu sau, invers, în ceva secret. Se va specifica adresa reală, toate contactele importante și modul de operare. De asemenea, se pot adăuga 1-2 fotografii ale clădirii, harta locației și informați despre rutele de transport în comun adecvate. Uneori există mai multe opțiuni de livrare și chiar condiții pentru fiecare agenție sau regiune, fiind important să nu fie totul la grămadă, ci să fie pus cu atenție pe ”rafturi”, pentru ca toată lumea să înțeleagă cum, când și în cât timp își va primi comanda. În cazul plății, situația este similară. Scopul este de a demonstra și dovedi profesionalismul tău, crescând astfel, încrederea în companie. De asemenea, poți ajuta utilizatorii într-o problemă reală.

De ce ai nevoie de advertoriale SEO?

Advertorialele SEO de pe site sunt foarte necesare, iar conținutul interesant ajută la creșterea încrederii în companie, îți îmbunătățește reputația și recunoașterea, și de asemenea, popularizează bunurile și serviciile. Mai mult decât atât, indirect, îți permite să crești vânzările. Beneficiile care se concentrează pe beneficiile clientului, sunt blocuri care arată de ce este benefic pentru o persoană să te contacteze. Cu advertoriale SEO câștigi încrederea potențialilor clienți. Vizitatorii vor vedea informațiile de care sunt interesați, și astfel, vei avea șansa să îi transformi în clienți.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here