Wednesday, November 29, 2023

Vin Sărbătorile! Acordă timp prețios pentru părul tău!

O femeie care se preocupă mereu de felul în care arată va fi întotdeauna în centrul atenției. Te-ai săturat de zilele în care părul tău nu te ascultă?  Știi și tu cum sunt momentele în care coafura nu rezistă?

Citești articole, intri pe fiecare blog de beauty, urmărești vedetele, beauty-influencerii și asculți sfaturile celor mai bune prietene sau ale cunoscuților, dar parcă nimic nu este potrivit pentru părul tău.

Ai cheltuit mulți bani pe produse de îngrijire costisitoare, însă nu au fost tocmai compatibile cu structura firului tău de păr. Rezultatele întârzie să apară și simți că parcă nimic nu mai funcționează.

Totuși, salonul de înfrumusețare este locul special destinat pentru răsfățul și îngrijirea corespunzătoare. Fă-ți o obișnuință în a merge la salon regulat și vei avea parte de:

  1. Relaxare totală: Tu vei fi în centrul atenției și doar nevoile tale vor conta. Lasă-ți grijile la ușă și oferă-ți câteva ore de răsfăț și atenție. E bine ca uneori să fii egoistă și să pui accent pe ceea ce îți dorești.Cu siguranță meriți puțin timp pentru răsfăț.
  2. Recomandările profesioniștilor: Niciodată nu ai știut ce ți se potrivește mai bine în materie de coafuri. Parcă ți-a fost teamă să experimentezi ceva nou din frica de a nu gafa. Ei bine, este timpul să te descoperi. Lasă-te pe mâna specialiștilor și nu vei regreta. Rezultatul final te va surprinde. Te vei simți mai frumoasă și mai încrezătoare în forțele proprii.
  3. Păr mai sănătos și mai strălucitor: Părul tău va arăta, în sfârșit, așa cum ți-ai dorit dintotdeauna. Mișcări magice din foarfecă, creme salvatoare și multă experiență în spate creaza tunsori femei . Te vei convinge că rețetele tale pentru un păr perfect nu vor da roade niciodată. Îngrijirea ca la carte se face doar cu ajutorul celor în măsură. Iți recomandăm un tuns pentru femei oferit de experții din Salon Manifest.

“Nimic nu se compară cu mersul regulat la salon. Este momentul să iei în serios o astfel de propunere. Sigur, pare subiectiv să spun tocmai eu acest lucru – și poate că, în mare proporție și este, însă, ce nu știu multe dintre doamne și domnișoare este că saloanele profesionale folosesc anumite tehnici și anumite produse/game special concepute pentru uz profesional. 

Acestea nu sunt accesibile decât în mică măsură pentru a fi folosite acasă. De exemplu, salonul pe care l-am fondat în urmă cu 15 ani – Salon Manifest, este afiliat rețelei internaționale L’Oréal Professionnel – Salon Expert. Titlul Salon Expert este oferit saloanelor în urma unei selecții atente.. Serviciile și imaginea unui Salon Expert sunt la cel mai înalt standard.

Aici puteți găsi întreaga gamă de produse și servicii dezvoltate exclusiv pentru coaforii acreditați de Academia L’Oréal Professionnel, fiind în permanentă legătură cu noile trenduri și având expertiză necesară pentru a răspunde tuturor nevoilor părului tău! Așadar, atunci cand iti doresti un rasfat, salonul e răspunsul.” 

ne spune Florin Noje, ambasador L’Oréal Professionnel și  stilist de top.

FlorinNoje_ambasadorLOrealPro

Pentru o experiență de neuitat, păr de milioane și clipe de relaxare, lasă-te pe mâna unui hairstylist Bucuresti. Se va împrieteni rapid cu părul tău. Fără tunsori plictisitoare pe care le-ai tot văzut sau păr fără putere. Fără zile în care părul fuge în toate direcțiile sau refuză să se așeze așa cum îți dorești. Standardele sunt ridicate, iar calitatea este cea care contează, indiferent de situație.

Vin Sărbătorile! Alege să te simți bine în pielea ta, să radiezi mereu și să îți acorzi timp pentru tine!

 

Other Articles

Cele mai frumoase rochii pentru petrecerile festive

Sărbătorile de iarnă aduc cu ele nu doar magie și bucurie, ci și ocazia de a străluci în ținute deosebite la petrecerile...

Cele mai frumoase rochii pentru petrecerile festive

Sărbătorile de iarnă aduc cu ele nu doar magie și bucurie, ci și ocazia de a străluci în ținute deosebite la petrecerile...

Cele mai frumoase rochii pentru petrecerile festive

Sărbătorile de iarnă aduc cu ele nu doar magie și bucurie, ci și ocazia de a străluci în ținute deosebite la petrecerile...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here