vestiar metalic
vestiar metalic

Amenajarea unei piscine sau a unei sali de sport, dans si orice alta activitate care implica miscare poate fi o reala provocare. Trebuie sa alegi un spatiu suficient de mare pentru activitatea pe care urmeaza sa o promovezi, trebuie sa asiguri un mediu sanatos, foarte bine aerisit si trebuie sa le amenajezi celor care urmeaza sa faca sport un spatiu de depozitare cat mai sigur si mai eficient.

Una dintre provocarile amenajarii unui vestiar este gasirea celei mai bune solutii pentru depozitarea bunurilor. Din fericire, exista din ce in ce mai multe optiuni, iar una dintre ele este un vestiar metalic cu usi Z pe care il poti gasi in magazinul online Office Class.

De ce un vestiar metalic cu usi Z?

Vestiarele metalice sunt folosite de foarte multa vreme in salile de sport, motivele fiind numeroase:

• Rezista foarte bine la umezeala, putand fi instalate fara probleme in apropierea dusurilor;
• Ofera o securitate foarte buna pentru bunuri. Pot fi inchise atat cu o banala cheie, cat si cu incuietori moderne (cu cifru, cu cod, cu moneda etc);
• Pot fi vopsite in diverse nuante, in asa fel incat sa respecte identitatea vizuala a salii. Vopseaua este, de regula, aplicata in camp electrostatic, pentru a rezista foarte bine la o multime de factori externi;
• Nu atrag daunatori, acarieni, umezeala, mucegai etc. Toate bunurile pastrate intr-un astfel de spatiu de depozitare sunt in deplina siguranta, chiar si atunci cand sunt lasate inauntru pentru o perioada mare de timp;
• In general, sunt bine optimizate din punctul de vedere al spatiului pe care il ocupa. Realizate din tabla cu grosimea de 0.7mm, acestea te ajuta sa profiti la maximum de spatiul pe care il ai la dispozitie;
• Rezista foarte bine la socuri fizice.

Un vestiar metalic cu usi Z aduce toate avantajele unui model clasic, adaugand o foarte buna optimizare a spatiului. Fiecare spatiu de depozitare se bucura atat de o zona unde pot fi depozitate accesoriile mici, cat si de o zona pentru umerase, unde pot fi depozitate gecile, camasile si toate celelalte haine care au nevoie de spatiu.

Zonele fiecarui spatiu in parte se intrepatrund perfect, in asa fel incat spatiul sa fie foarte bine optimizat. Cu ajutorul unei astfel de solutii, pot fi amenajate vestiare chiar si in spatii de dimensiuni reduse, obtinandu-se o eficienta maxima.

Sfaturi pentru exploatarea unui vestiar metalic!

Partea buna la o astfel de solutie este ca nu are nevoie de mentenanta. Este suficienta curatarea ocazionala de praf si eventualele reparatii ale incuietorilor.

Pentru cei care doresc o sala de sport cat mai eficienta, sunt recomandate o serie de accesorii care sa ajute la exploatare. Cel mai adesea, barele de haine, agatatorile de tip carlig sau inchiderile moderne, cu cifru sau cu moneda, trebuie sa fie achizitionate separat de dulap. Toate acestea pot creste destul de mult eficienta in timp.

Sfaturi pentru achizitia unui astfel de produs

In ceea ce priveste achizitia, este bine sa ai in vedere modul de fabricare (trebuie sa fie fabricat conform standardelor europene ISO 9001:2000), calitatea tablei folosite, sistemele de inchidere a usilor, precum si modul in care este aplicata vopseaua. O vopsea ignifuga aplicata electrostatic poate sa creasca extrem de mult rezistenta unui vestiar metalic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here