Top seriale de dragoste recomandate femeilor

0
103

Una dintre cele mai relaxante activități, pe lângă lectură, poate fi urmăritul serialelor online. Dacă vă alocați cel puțin patruzeci de minute în fiecare zi pentru urmărirea unui episod din serialul vostru preferat, mintea vi se va relaxa și vă veți putea continua activitățile zilnice într-o stare de spirit mult mai destinsă.

În special în cazul femeilor, un serial de dragoste poate aduce un anumit grad de împlinire sufletească avansat prin faptul că poate trăi laolaltă cu personajele povestea respectivă. Iată trei seriale cunoscute care ar putea emoționa orice femeie și o va ține cu sufletul la gură până la aflarea deznodământului:

Gossip Girl

Serialul a durat din anul 2007 până în anul 2012, având în total șase sezoane. Pe lângă poveștile adiacente dintre adolescenții în rolurile principale, orice persoană de sex feminin, de la adolescente până în jurul vârstei de treizeci de ani ajunge să trăiască laolaltă povestea dintre Blair și Chuck.

geci de iarna

După atâtea despărțiri și împăcări, vor sfârși ei oare împreună, așa cum pare a fi predestinat să se întâmple? Tocmai această lipsă de previzibilitate este ceea ce încântă audiența feminină, care deseori visează la astfel de povești de dragoste năbădăioase. La cât de multe obstacole se află în calea celor doi, pe teme foarte variate și originale, acest serial oferă o perspectivă deosebit de interesantă asupra rezolvării conflictelor interne pentru a putea duce la îndeplinire o mare dragoste.

Termenul de “suflete pereche” li se potrivește cel mai bine celor doi tineri, iar tocmai din acest motiv consider că e imposibil ca Gossip Girl să nu rămână unul dintre serialele tale preferate de-a lungul vieții.

You Me Her

Un alt serial destul de popular și început în anul 2016, care are deja trei sezoane până în prezent, oferă o perspectivă cu totul schimbată asupra vieții de cuplu, deoarece se referă la viața în trei. La început, un cuplu perfect obișnuit care însă nu poate avea copii merge la terapie, după care bărbatul întâlnește o tânără doctorandă de care se îndrăgostește pe loc.

Mirarea apare atunci când soția sa se îndrăgostește la rândul ei de puștoaică, iar cei trei încep o relație complicată, dar plină de iubire intensă și profundă.
Deși tema poate părea la prima vedere puțin ieșită din limitele normalului, vă asigur că ideea principală rămâne aceeași: iubirea învinge totul și poate apărea sub o grămadă de feluri și forme, pentru ca intr-un final sa fim fericiti.


Cred că tocmai acesta e mesajul serialului, o încercare de a aduce în fața publicului un alt tip de relație care însă poate funcționa corespunzător în circumstanțele potrivite. Publicului de gen feminin i se va părea intrigant, dar și fascinant totodată, căci curiozitatea va învinge orice inhibiție personală în cazul serialului You Me Her.

Crazy Ex-Girlfriend

Nu în ultimul rând, acesta este serialul meu preferat, personal. Povestea se axează pe o femeie numită Rebecca, ce se mută la New York pentru a deveni o femeie de succes si a-l recuceri pe prietenul ei din adolescență. Serialul a început în anul 2015, iar în curând va apărea ultimul sezon, cel cu numărul cinci. Partea interesantă apare atunci când personajul principal își dă seama, prin prisma acestei povești de iubire, că suferă de anumite probleme psihice pe care multe femei le au fără să le conștientizeze.

Pornind de la o copilărie nefericită și absența tatălui, aceste lucruri o urmăresc pe Rebecca și nu-i permit să aibă parte de o relație sănătoasă de cuplu. Consider că serialul merită urmărit atât pentru povestea aprinsă de dragoste dintre ea și fostul ei iubit, cât și pentru mesajul psihologic mai profund aflat în spatele acestei povești.

Orice femeie se poate regăsi în tiparele uneori nesănătoase cu care protagonista își tratează concubinul, iar multe lecții pot fi extrase din acest serial pentru femei.

Sursa poza: Humphrey Bogart Lauren Bacall

Care este serialul tau de dragoste preferat?


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here