Singurele tendințe de canapea pe care trebuie să le cunoașteți în 2021

Cea mai folosită piesă de mobilier din casa ta – și se speră, iubită – este canapeaua ta. Și, așa cum v-ar spune orice stilist de interior, dacă doriți să vă actualizați instant camera de zi, puteți transforma total spațiul cu o canapea nouă și elegantă.

La fel ca în orice an, există tendințe de urmărit, dar, probabil, anul acesta mai mult decât oricare altul, confortul casei dvs. este primordial – și acest lucru se reflectă în designurile de canapele cele mai râvnite pentru 2021.

Să descoperim care sunt trendurile la canapele living anul acesta:

1. Canapele extensibile extrem de confortabile

Această dorință de confort suprem este cel mai probabil o consecință a petrecerii mai mult timp în casa noastră în ultimul an. Și un element evident al designului canapelei care se traduce prin confort extrem, este dimensiunea. O canapea extensibilă este o piesă de mobilier funcțională; de aceea este atât de popular printre consumatori. Este o soluție ideală dacă casa ta este limitată în ceea ce privește spațiul. Un alt avantaj al canapelei extensibile este că multe dintre ele vin cu o soluție de depozitare care vă permite să vă păstrați lucrurile și obiectele în exces într-un mod organizat. În acest fel, o canapea extensibilă face ca casa dvs. să fie ordonată.

2.  Canapele contemporane modulare și în formă de L

Una dintre cele mai versatile alegeri pentru o canapea este un design modular. Aceste canapele contemporane vin de obicei într-un design practic în formă de L. Simplificate și extrem de confortabile, nu este de mirare că canapelele modulare sunt din ce în ce mai populare.

O canapea modulară poate fi amenajată pentru a se potrivi cu aproape orice spațiu de locuit, oferind o varietate de configurații convenabile, făcându-le alegerea perfectă pentru familii și pentru cei cu camere de zi mai mari.             

Palete de culori populare pentru canapele 2021

  • Gri este noul negru – cu avantajul suplimentar al griului, care vine într-o gamă nelimitată de nuanțe. Griul este atât sofisticat, cât și practic, plus că tinde să se potrivească cu aproape orice stil de spațiu de locuit, precum și să se amestece bine cu majoritatea celorlalte culori.
  • Verde smarald bogat denotă lux – plus că funcționează atât cu design-uri clasice, cât și cu design-uri elegante și contemporane.
  • Albastrul marin va rămâne întotdeauna un favorit, se coordonează perfect cu materiale albe și naturale, cum ar fi lemnul, ratanul și bambusul.
  • Gândiți-vă la roz dacă doriți să faceți o impresie- rozul este o culoare sofisticată, caldă și primitoare, care vorbește și despre simțul distracției.
  • Alb – deși extrem de practic, cine nu iubește o canapea albă elegantă? Albul funcționează cu orice – de la interioare în stil scandinav, până la minimalismul strict până la o cameră de zi cu design clasic.
  • Violetul domnesc este luxuriant – este, de asemenea, o culoare regală care implică un stil de viață măreț. Violetul este, de asemenea, o culoare care funcționează frumos cu mobilierul și accesoriile cu accent auriu.

3. Canapele din piele ecoloogica

Pentru un aspect și finisaj de durată, canapelele din piele vor fi întotdeauna în stil pentru unele persoane. O canapea din piele ecologică este construită pentru a rezista. Este o alegere durabilă și, dacă este îngrijită, vă va dura până la 10-15 ani. Cu cât se folosește mai mult, cu atât va deveni mai moale și mai confortabil și, prin urmare, se îmbunătățește doar cu vârsta! Deși forma poate varia, o canapea din piele este o piesă de mobilier atemporală care vă poate rezista o viață întreagă.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Discover

Sponsor

Latest

Rochii de Revelion, cele mai frumoase modele in 2020

Petrecerea de Revelion este momentul cel mai așteptat în care vrei să arăți irezistibil, cand ținutele strălucitoare, inedite, menite să ne evidențieze frumusețea, unicitatea...

Dincolo de restricții: Gestionarea inteligentă a intoleranțelor alimentare în viața de zi cu zi

Intoleranțele alimentare au devenit o realitate familiară pentru o parte semnificativă a populației. Fie că vorbim de intoleranță la gluten, lactoză sau...

Desfășurat sub îndrumarea Societății de Nutriție din România, un studiu arată că 9 din 10 români nu știu care este cantitatea zilnică recomandată de...

Tulburările tranzitului digestiv sunt întâlnite mai des la femei (60% vs. 40% în cazul bărbaților), relevă cel mai recent studiu realizat de Nestlé...

Ştiri Gorj AZI – ziar online independent din Gorj

Site stirigorj.ro oferă cititorilor conținut de înaltă calitate și actualizat sub formă de știri din domeniu social, păreri, abuzuri, financiar, muzică, sănătate, auto, sport,...

Sanatatea dintilor tai este importanta! Viziteaza regulat o clinica stomatologica din Bucuresti!

Multe persoane evita sa mearga la dentist, chiar daca vizitele regulate le vor ajuta sa previna multe afectiuni si sa descopere din timp problemele...