buchet flori de iarna

Iarna este perioada perfectă a anului pentru a aduce puțină magie în casa ta. Culorile, formele și texturile unui aranjament floral de iarnă pot fi exact ceea ce aveți nevoie pentru a înveseli o zi altfel tristă. Fie că doriți ceva la fel de simplu ca un aranjament de flori cu fructe de pădure sau ceva mai complex, cum ar fi o coroană veșnic verde, florile de iarnă vor aduce cu siguranță viață și frumusețe în orice cameră.

Aranjamentele cu flori de iarnă nu sunt doar plăcute din punct de vedere estetic, ci emană și un miros confortabil în toată casa. Poinsettia și conurile de pin pot adăuga doar cantitatea potrivită de căldură în acele luni reci, adăugând în același timp elemente naturale și textură schemei dvs. de decorare. Un buchet plin de trandafiri albi sau crizanteme poate da casei dvs. acel aspect clasic de iarnă.

Opțiuni colorate

Adăugarea unui aranjament floral de iarnă în casa sau spațiul dvs. de birou este o modalitate excelentă de a introduce culoare și textura vibrante în lunile mai reci. Fie că optați pentru o singură floare într-o vază, un buchet de lux sau ceva mai rustic și sălbatic, există o mulțime de opțiuni colorate disponibile pentru dvs.

Roșu aprins și portocaliu de la amaryllis, violet intens de la ciulini – acestea sunt unele dintre cele mai populare nuanțe pentru un buchet flori de iarna. Pentru nuanțe mai subtile, încercați narcisele albe , trandafiri roz pal, sauhortensii albastre. De asemenea, puteți adăuga verdeață proaspătă, cum ar fi conuri de pin, ramuri de brd și eucalipt pentru un plus de textură.

Textură și formă

Iarna este anotimpul perfect pentru a te bucura de frumusețea naturii. Este o perioadă în care peisajul este transformat, iar culorile vii sunt înlocuite cu o serie de alb, gri. În acest sezon de iarnă, adaugă o notă de magie casei tale cu un aranjament floral atrăgător, care celebrează textura și forma.

Crearea unui aranjament floral care surprinde textura și forma poate fi realizată printr-o selecție atentă a materialelor. Începeți prin a alege frunzișul sezonier, cum ar fi plante veșnic verzi, conuri de pin, ramuri sau fructe de pădure, alături de flori de iarnă, cum ar fi ranunculus, pentru un aspect unic. Juxtapunând petale mai mici cu petalele mari, puteți crea forme frumoase, adăugând în același timp interes vizual cu texturi precum conuri de pin crocante sau flori catifelate. Pentru un plus de fler, amestecați elemente precum pene sau ierburi uscate pentru a completa aspectul pe care îl doriți. Posibilitățile sunt nesfârșite!

Verdeață sezonieră

Iarna este un moment magic pentru florarii pentru a crea aranjamente florale uimitoare cu verdeturi de sezon. De exemplu, frunzele de magnolie au devenit destul de populare recent datorită culorii lor verde intens și texturii lucioase. În plus, ramurile de pin sunt un element de bază în aranjamentele florale de iarnă, datorită sentimentului festiv pe care îl oferă designului.

Mai mult, ramurile de conifere pot fi folosite pentru a adăuga textura și mișcare oricărui aranjament. Laurul a fost folosit de secole pentru a reprezenta bucuria sărbătorilor, în timp ce cedrul și eucaliptul oferă un miros pământesc care aduce căldură în casă. Cu aceste opțiuni, florarii pot crea capodopere uimitoare care aduc frumusețe și bucurie în acest sezon special.

Flori focale

Florile focale sunt componentele cheie într-un buchet, piesa centrală sau alte aranjamente florale. Ele oferă textură și culoare oricărui afișaj și atrag atenția asupra restului designului. Atunci când selectați flori focale pentru aranjamentul de iarnă, luați în considerare soiurile care vor rezista, cum ar fi trandafiri, crini sau garoafe. Aceste flori puternice pot fi aranjate alături de elemente tradiționale de iarnă, cum ar fi conuri de pin, fructe de pădure proaspete de ilex sau frunze de iarnă.

Atingerea echilibrului este importantă atunci când vă creați propriile aranjamente florale acasă. Accentuează-ți florile focale cu forme și texturi interesante adăugând crenguțe de veșnic verzi, ierburi uscate și ramuri din pomi fructiferi pentru un plus de strălucire sezonieră!

În concluzie, aranjamentele florale de iarnă au capacitatea magică de a aduce căldură și bucurie în orice casă. Prin crearea unui buchet unic cu plante și flori de sezon, adaugați o notă specială decorului dvs. De asemenea, adaugă un sentiment special de bucurie, greu de reprodus. În cele din urmă, compunând un aranjament floral de iarnă sau chiar comandând unul, adaugați ceva frumos și unic în casa dvs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here