conceptul Fast Fixed

Teama multor pacienți față de lipsa de dinți temporară este una dintre cele mai frecvente motive pentru a nu lua în considerare terapia cu implant. Timpul lung de vindecare și teama de complicații pot întârzia decizia pacientului de a urma terapia cu implanturi. Dental Privilege are diverse opțiuni disponibile pentru a-ți oferi proteze dentare fixe în aceeași zi. Cu sistemul inovator Fast Fixed – rapid și ferm – este posibil să se efectueze extracția dintelui, implantarea (inserarea noilor rădăcini artificiale dentare) și tratamentul dentar cu punte fixă ​​într-o singură operație și într-o singură zi. Standardizarea consecventă a proceselor face în cele din urmă posibilă obținerea unor rezultate de înaltă calitate din punct de vedere estetic și funcțional – cu o cheltuială financiară gestionabilă pentru pacient.

Nimeni nu trebuie să se descurce fără o mușcătură fermă și siguranță în viața de zi cu zi doar pentru că dinții naturali nu mai sunt disponibili. Te poți bucura în continuare de viață cu protezele dentare, chiar dacă ești complet lipsit de dinți. Pentru ca un implant să fie plantat ferm și permanent în maxilar, trebuie să existe suficient os bun și solid în maxilar. In cel mai favorabil caz, substanța osoasă este perfectă și implantul poate fi introdus și încărcat imediat. Aici, îngrijirea completă a unui dinte lipsă poate avea loc într-o singură programare de tratament.

Restaurarea imediată Fast Fixed

Conceptele moderne de implantologie se bazează pe „planificarea înapoi”. Poziția implantului se bazează pe restaurarea protetică dorită și pe condițiile anatomice. Există moduri diferite pentru a transfera pozițiile planificate ale implantului pe gura pacientului, conform conceptului de restaurare imediată Fast & Fixed.  Avantajele față de proteza totală convențională sunt evidente: proteze fixe, calitate crescută a vieții, profilaxia resorbției. Factorul timp și cost joacă adesea un rol decisiv în decizia pentru o metodă adecvată de tratament. Pacienții doresc un timp scurt de tratament și un efort chirurgical mic. Aceste cerințe pot fi realizate cu conceptul Fast Fixed.

O situație stabilă pe termen lung poate fi atinsă cu doar câteva implanturi și puțin efort, datorită posibilității de a introduce implanturile posterioare în unghi în maxilar, Sunt folosite structuri anatomice existente, iar măsurile augmentative extinse sunt evitate în multe cazuri. Datorită restaurării imediate provizorii și a restaurării fără palat, este garantat un nivel ridicat de confort al pacientului. Stabilitatea pe termen lung a conceptului a fost confirmată în diferite studii. În general, tehnologiile digitale din stomatologie au un singur scop: procese de lucru simplificate, mai rapide, cu acuratețe și reproductibilitate sporite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here