tratamentul fast fixed

Tehnologia de implant Fast Fixed ofera proteze dentare fixe si optic de inalta calitate, intr-un timp foarte scurt, adica intr-o zi, fara nicio placa pentru palat sau crema adeziva, asa cum este in cazul protezelor dentare complete. Cu fast fixed te poti bucura de viata de zi cu zi asa cum ai avea proprii dinti. Nu se misca, dintai au o potrivire fixa, confort ridicat la purtare, aspect natural si toate acestea, in cel mai scurt timp posibil. Vii dimineata la clinica stomatologica si pleci seara cu proteze dentare fixe si optic de inalta calitate, care cu greu sau deloc se deosebesc de proprii dinti.

Din punct de vedere estetic, nu vei observa nicio diferenta la implantul dentar Fast Fixed. Beneficiul este enorm, deoarece iti imbunatateste calitatea vietii. Poti sa mananci din nou sanatos si ce iti place. In plus, atunci cand este echipat cu un implant fast fixed, osul maxilarului nu mai este degradat, asa cum este in cazul protezelor dentare complete. Spre deosebire de implantarea conventionala, tratamentul fast fixed necesita un numar mic de implanturi, ceea ce inseamna ca furnizarea imediata a protezelor dentare intr-o singura zi este relativ ieftina.

Implant Fast Fixed de succes

Implantologia este acum una dintre ofertele standard ale multor clinici stomatologice. Insa, daca implantul este un succes, acest lucru depinde de medicul stomatolog si de experienta lui. Protezele dentare sustinute de implanturi sunt semnificativ mai stabile decat protezele amovibile. Alternativa sigura si fixa, ​​este metoda de implant dentar fast fixed. Doar 4 implanturi in maxilarul inferior si de obicei 6 implanturi in maxilarul superior sunt ancorate ferm si sigur in maxilar. Pe radacinile dintilor artificiali se insurubeaza o punte fixa.

Protezele noi pot fi incarcate imediat si poti parasi cabinetul in aceeasi zi cu dintii fixati, chiar daca dintii trebuiau extrasi. Metoda fast fixed s-a dovedit de succes la pacientii edentati si, de asemenea, la pacientii la care toti dintii ramasi au trebuit sa fie indepartati din cauza leziunilor sau bolilor. In timpul operatiei, doua dintre implanturile dentare sunt introduse in diagonala in osul maxilarului si se foloseste osul disponibil, chiar daca osul maxilarului este deja grav degradat. Implanturile dentare mai lungi asigura o zona de contact mai mare cu osul pentru stabilitate maxima.

Intr-o singura zi medicul stomatolog extrage dintii care nu merita conservati (daca exista) si se pun implanturile dentare in locul celor extrasi. Imediat dupa ce se introduc implanturile dentare, se incarca imediat o proteza temporara. Totusi, in primele 6-8 saptamani nu trebuie sa exerciti o presiune de mestecat puternica asupra puntilor, pentru ca implanturile dentare sa se vindece corect. Dupa aceea, poti manca din nou orice, deoarece implanturile sunt acum ferm atasate de osul maxilarului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here