Ești femeie și îți dorești o mașină? Află ce să alegi.

 Gândul te poartă pe șosele? Te gândești cum ai arăta într-o mașină elegantă și feminină? Sau vrei una puternică? Vrei să-ți cumperi au autoturism și nu știi ce să alegi. 

           Ți-am pregătit câteva recomandări pe care le poți lua în considerare.

 

      Dacă în trecut lumea mașinilor era dominată de bărbați, de câteva decenii lucrurile s-au schimbat. La fel de responsabile, femeile conduc orice mașină își doresc. Singurul aspect ce le diferențiază de bărbați când aleg o mașină sunt criteriile de achiziție. 

       Atât femeile, cât și bărbații caută mașini sigure, fiabile, dar aspecte precum designul, modelul sau culoarea sunt diferite ca opțiuni ale acestora. 

         

       În timp ce bărbații aleg nuanțe închise, femeile optează pentru nuanțe deschise ale unei mașini. De asemenea, puterea mașinii este un criteriu de alegere, mai mult în cazul bărbaților. 

             În ceea ce privește criteriul siguranței, este unul ales atât de femei, cât și de bărbați.

     

          Dacă ți-ai propus să-ți achiziționezi o mașină, citește recomandările de mai jos și alege una dintre ele.

          

 

  • De ce să te urci la volanul unui Audi A4 Allroad. Pentru că aspectul său este practic și atrăgător. Pentru că este spațioasă. Dar, cel mai important, pentru că este foarte sigură, motiv pentru care te poți gândi la un astfel de model pentru tine. Tracțiune maximă, capacitate de deplasare pe toate drumurile.

 

 

Sursă foto: Car and Driver

  

 

  • De ce ai alege Mazda 2? Pentru că este o mașină elegantă, creată parcă pentru tine. Compactă, cu un design atrăgător și cu o eficiență ridicată a consumului de combustibil datorită dotărilor cu care este echipată.  O mașină mică, dar atât de elegantă. 

 

Sursă foto: Mazda

 

 

  • Ford Ka. Mașină pentru oraș, mică, drăguță, cu un design atrăgător, dar cu un interior spațios. Este dedicată femeilor practice, care nu vor ceva extravagant. 

 

Sursă foto: Evans Halshaw

 

 

 

  • Mini Cooper, una dintre preferate femeilor, este o mașină mică, dar extrem de elegantă, cu o combinație inteligentă de culori, sigură și al cărui consum redus de combustibil te atrag de la început. 

 

Sursă foto: Evo

 

 

 

  • Range Rover. Pentru femeile care fac din lux un principiu de viață. Modelul Evoque a fost ales în 2012, mașina anului pentru femei. Prețurile sunt destul de mari, însă dacă resursele tale financiare îți permit cumpărarea acestei mașini, o poți face cu încredere.

 

 

Sursă foto: CarWale

 

      Alege o mașină care să corespundă tuturor cerințelor. Cere și sfatul prietenilor. Este important să alegi marca și modelul potrivit pentru tine. Sigură, spațioasă, cu un consum redus de combustibil, cu funcționalități practice și care să acopere mai multe tipuri de drum.

 

         Dar, la fel de importantă este și verificarea periodică a stării generale de funcționare a autoturismului la service-ul AUTO VROM, precum și întreținerea corespunzătoare a acesteia. Cu cât acorzi mai multă atenție întreținerii propriei mașini, cu atât mai mult vei putea conduce în siguranță, iar durata de viață a autoturismului va crește. 

         Alege cel mai frumos model pentru tine! Alege o mașină sigură, dar care să fie pe placul tău!

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Discover

Sponsor

Latest

Descoperiți culturi noi și interesante în Orientul Mijlociu

Orientul Mijlociu are o istorie lungă și bogată, cu multe culturi diferite. Este un loc minunat pentru a explora noi culturi și a învăța...

De ce să cumperi hrana umedă hepatic pisici

Dacă pisicii tale cu afecțiuni hepatice i se administrează o dietă hepatică comercială, cum ar fi hrana umedă hepatic pisici din magazinul online propets.ro,...

Importanta sistemelor de irigatii pentru agricultura

Irigarea culturilor este o practica agricola care dateaza de sute de ani in istoria omenirii. In ciuda progreselor semnificative pe care le-a inregistrat tehnologia...

A venit toamna! Este momentul ideal să înlocuiți piesele utilajului!

Întreținerea unui utilaj și implicit înlocuirea componentelor uzate ar trebui făcută în mod constant. Totuși, o atenție sporită ar trebui acordată acestor aspecte atunci...

Dormi mai liniștită într-o lenjerie intima sau paijama creata de La Nuit

Să ai grijă de tine este cel mai benefic lucru pe care îl poți oferi propriei persoane. Nu trebuie să îți lași propria stare...