Nu numai femeile sunt preocupate de siluetele lor, ci și persoanele de sex opus. Ca și ele, bărbații întâlnesc diverse provocări în procesul de pierdere a greutății. Uneori, din dorința de a face progrese într-un timp cât mai scurt, sunt înclinați să aibă anumite abordări care le îngreunează eforturile pe termen lung. Secretele atingerii unui astfel de obiective sunt echilibrul și răbdarea. Prin urmare, descoperă ce greșeli sunt des întâlnite în lupta acestora cu kilogramele.

Iată ce erori comit bărbații atunci când încearcă să scadă în greutate

  1. Nu beau suficientă apă

Din cauza felului în care au fost crescuți, majoritatea nu acordă atenție detaliilor, ci se concentrează să-și îndeplinească țelul cât mai rapid prin metode populare. Astfel, sunt capabili să petreacă ore întregi în sala de sport, însă nu iau în calcul toți factorii care îi ajută să aibă un corp sănătos și pregătit pentru provocarea la care îl supun. O greșeală des întâlnită este aceea de a nu consuma cantitatea necesară de apă. Acest lichid esențial îi poate ajuta să aibă mai multă vitalitate, să se simtă mai plini și, deci, să consume mai puțină mâncare.

  1. Fac prea mult sport

Pentru că au o fire competitivă și orientată către rezultate, bărbații adoptă o atitudine adesea exagerată în ceea ce privește modalitățile de a slăbi. Sunt înclinați să se dedice activităților fizice și performanțelor, iar acest lucru le poate sabota, de multe ori, încercarea de a slăbi. Eforturile sportive duc la epuizare și imposibilitatea de a menține un ritm constant pe termen lung. Pentru îndeplinirea acestor activități, omit să poarte echipamentul potrivit. Pentru alergare sau alte activități de acest tip, ai nevoie de pantofi care să-ți protejeze piciorul, cum este încălțămintea sport de pe Sport-loft.com, care asigură confortul necesar. De asemenea, experții sugerează că ar trebui să existe un echilibru între alimentația corectă și sport. Așadar, aportul caloric zilnic poate fi ajustat atât printr-un meniu ponderat, cât și prin arderea chibzuită a energiei.

  1. Consumă prea multe proteine

Pentru că acestea sunt considerate un macro nutrient esențial într-o dietă, mulți bărbați ajung să adauge în dieta lor prea multe alimente ce conțin proteine. Medicii nutriționiști atrag atenția asupra acestei greșeli care va încetini procesul de slăbire și le va afecta rinichii sau metabolismul. În medie, consumul de proteine trebuie să urmeze o regulă simplă: pe parcursul unei zile, trebuie consumate tot atâtea grame de proteine câte kilograme cântărești.

  1. Nu mănâncă suficient

Pe de altă parte, există și bărbați care adoptă o atitudine exagerată în ceea ce privește privarea de alimente. Din această cauză, nu pot face față la efortul susținut la care se supun în cadrul antrenamentelor. Energia pe care o obțin prin alimentație nu le permite să devină suficient de viguroși pentru procesele de tonifiere a musculaturii. Așadar, asigură-te că mănânci suficient pentru a putea rezista la îndeplinirea activităților fizice.

  1. Nu-și planifică mesele

Dat fiind că, în general, nu acordă o atenție specială alimentației, bărbații iau mai mereu decizii impulsive în ceea ce privește mâncarea. Își dau seama în ultima clipă că trebuie să mănânce și consumă alimente nesănătoase, precum fast-food. De asemenea, uită să evite acele lucruri care le dau peste cap planul caloric: băuturi alcoolice, lichide energizante, batoane cu proteine și altele. 

Prin urmare, bărbații ce vor să facă această schimbare trebuie să evite aceste greșeli, pentru a-și putea îndeplini cu succesul obiectivele privitoare la pierderea greutății!

Sursa foto: Unsplash.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here