Wednesday, November 29, 2023

Descoperă-ți puterea interioară și explorează-ți misiunea personală la retreaturile special create pentru zeița din tine

Viața modernă poate fi extrem de solicitantă și plină de responsabilități, iar femeile de azi jonglează cu multiple roluri și provocări. În mijlocul agitației cotidiene, este important să ne luăm timp pentru noi înșine, pentru a ne redescoperi și a ne explora misiunea personală. De aceea, retreaturile de femei devin tot mai populare, oferind un spațiu sigur și inspirațional în care noi femeile să pornim într-o călătorie de transformare personală.

Ramona Burda Salașan și echipa Retreat Camps organizează retreaturi speciale care te vor inspira și te vor ajuta să te conectezi cu zeița care locuiește în interiorul tău. 

Oricine optează pentru un retreat are privilegiul de a fi ghidat de către Ramona Burda Salașan, o antreprenoare pasionată de călătorii și dezvoltare personală, care a creat retreaturi unice și transformative.

Povestea Ramonei este una motivațională și inspirațională. Ramona este o femeie antreprenor extraordinară, absolventă a Facultății de Geografie Engleză din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca și master în Administrarea Afacerilor. Timp de 15 ani, a activat în domeniul bancar, dar pasiunea ei pentru călătorii și dezvoltare personală a condus-o pe un nou drum. În 2015, începe să se ocupe cu drag de programe turistice pentru turiști străini și români, punând în valoare frumusețile României. În 2020, când pandemia a restricționat călătoriile internaționale, Ramona decide să creeze Retreat Camps, un proiect frumos și plin de inspirație.

Retreaturile organizate de Ramona, alături de echipa Retreat Camps, sunt o ocazie unică de a te reconecta cu tine însăți și de a-ți descoperi misiunea personală. Într-un cadru idilic, în mijlocul naturii, vei fi ghidată de specialiști și vei avea oportunitatea de a explora diferite teme, precum dansul, fotografia, meditația, nutriția, sportul, relaxarea sau yoga. De asemenea, vei descoperi locuri noi și vei avea prilejul de a te deschide emoțional, cuprinzând noi perspective și trăind experiențe ireal de frumoase. Fiecare retreat este o călătorie către o versiune mai bună a ta, pe toate planurile – fizic, mental și spiritual.

 

Cele mai frecvente și iubite retreaturi sunt cele de Regăsire a misiunii personale, Retreaturi de familii cu copii, Retreaturi constelații familiale, drumeții inițiatie și multe altele.

Indiferent de retreatul la care decizi să participi, vei pleca cu o perspectivă proaspătă asupra vieții și cu un set de instrumente valoroase pe care le poți integra în rutina ta zilnică. Vei simți cum forța ta interioară se amplifică și cum îți poți atinge potențialul maxim.

Descoperă-ți puterea interioară, explorează-ți misiunea personală și creează amintiri de neuitat alături de alți oameni minunați.

Așadar, iubește-te pe tine și îngrijește-te de sufletul tău participând la unul dintre retreaturile organizate de Ramona Burda Salașan. Descoperă-ți puterea interioară, explorează-ți misiunea personală și creează amintiri de neuitat alături de alți oameni minunați. Te vei întoarce acasă cu un zâmbet pe buze și cu inima plină de inspirație și energie pozitivă.

Other Articles

Cele mai frumoase rochii pentru petrecerile festive

Sărbătorile de iarnă aduc cu ele nu doar magie și bucurie, ci și ocazia de a străluci în ținute deosebite la petrecerile...

Cele mai frumoase rochii pentru petrecerile festive

Sărbătorile de iarnă aduc cu ele nu doar magie și bucurie, ci și ocazia de a străluci în ținute deosebite la petrecerile...

Cele mai frumoase rochii pentru petrecerile festive

Sărbătorile de iarnă aduc cu ele nu doar magie și bucurie, ci și ocazia de a străluci în ținute deosebite la petrecerile...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here