Diminețile tale ar trebui să fie liniștite și calme, pentru a contribui la starea ta pe tot parcursul zilei. Cu cât îți începi dimineața mai relaxat și binedispus, cu atât vei avea o stare mai bună în timpul zilei și nu vei permite energiilor negative să-și facă loc, sau nu vei băga în seamă indispunerile colegilor de muncă, șefului, șamd. Ar fi recomandat ca dimineața ta să fie petrecută în liniște, ascultând ceva pozitiv, un mic dejun sănătos și o cafeluță delicioasă.

Află în continuare în acest articol idei de mic dejun pentru a-ți face diminețile mai frumoase :

  1. Pancakes sau clătite pufoase

Dacă ești persoana care preferă micul dejun dulce, aceasta este o idee perfectă, care îți va îndulci întreaga zi și pe lângă acest aspect, va fi atât de consistent încât nu vei mai avea nevoie de mâncare multe ore după. Ești liber/ă să îți folosești creativitatea în bucătărie, mai ales în acești ani în care lumea nu mai are timp de hobby-uri sau să-și dezvolte abilitățile artistice. Ei bine, clătitele sunt un desert pe care îl poți combina cu diverse alimente, cum ar fi orice tip de dulceață, ciocolată, frișcă, fructe, și poți chiar să le gătești în stil vegan. Bineînțeles că există și clătite sărate, care se potrivesc perfect cu brânzeturi, ouă, avocado.

  1. Avocado toast

Unul dintre cele mai delicioase tipuri de mic dejun este cunoscutul avocado toast. Un mic dejun care îți poate stăpâni mai multe pofte deodată, care îți dă energie pentru tot parcursul zilei și, să nu uiți, care este extrem de sănătos. Avocado conține extrem de multe minerale (magneziu, potasiu, cupru), cantități importante de vitamine ( B6, C, E, K) dar și niacină, folat și riboflavină. Prepară-ți cel mai bun avocado toast de până acum, adăugând un ou poșat, roșii și diverse verdețuri. Lângă acest delicios mic dejun, adaugă un pahar de limonadă care să te energizeze și învigoreze în zilele de muncă. Pentru a nu pierde mult timp în a prepara limonada, dă-le o șansă limonadelor de la Profructta, fiind singurul producător de sucuri naturale care livrează în recipiente din sticlă, 100% brand românesc.

  1. Ovăz cu fructe

Un alt tip de mic dejun care este indicat pentru diminețile în care te grăbești, dar totuși vrei să mănânci acasă ceva gătit de tine, este oat meal-ul. Un mic dejun consistent, gustos, pe care îl poți prepara și îmbunătăți după bunul tău plac, și anume cu miere, diferite tipuri de fructe, chiar și cele scoase din congelator,deoarece se vor dezgheța rapid, unt de arahide, sirop de arțar, banane, căpșune și tot ce ai în bucătărie.

Prin urmare, dacă nu mai aveai idei legate de micul dejun și îți trecea prin gând ideea de a nu mai mânca dimineața acasă, acest articol te va ajuta puțin și te va sfătui să o faci. Diminețile petrecute acasă îți dau o stare de relaxare, iar, sănătatea este cea mai importantă, ea putând fi întreținută prin alimentație!

Sursă foto : Pexels.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here