Wednesday, November 29, 2023

Decoratiuni pentru masa de Paste pe care le poti realiza cu piticul

Sarbatorile Pascale se aproprie, treburile casnice nu mai contenesc, si pregatirile sunt in toi. Masa pascala este motiv de reuniune, de petrecere a timpului in familia. Chiar daca anul acesta se anunta unul diferit, nu inseamna ca dejunul de sarbatoare trebuie servit  in alt mod decat festiv! Invierea Domnului trebuie celebrata intr-un ambient cald, prietenos, reprezentativ. Pentru a-ti face sarcina mai usoara am descoperit o serie de ornamente si decoratiuni care impreuna cu traditionalele oua colorate sa iti infrumuseteze masa in acest an.

Borcanele cu flori de primavara

 

Narcisele, lalelele, liliacul sunt cateva dintre florile proaspete si parfumate care se gasesc in abundenta in aceasta perioada gradini. Cum sunt cele mai delicate semne de sarbatoare este pacat sa nu le pui la loc de cinste in ziua de Paste. Fie ca le pui in borcane decorate cu elemente rustice, fie ca le introduci in vase de cristal sofisticate. Florile de primavara sunt decoratiunile cheie care alaturi de traditionalele oua colorate vor crea un ambient cald.

Crenguta inflorita decorata cu ou de celuloza

Si in acest an Pastele ne prinde cu pomi infloriti, cu parfum delicat si proaspat. Oriunde privesti vei vedea pomi infloriti: corcodusi, liliac, meri, ciresi, caisi, peri. Poti lua o crenguta pe care o poti decora cu oua din celuloza colorate. Activitatea nu este doar una simpla ci si relaxanta. O poti realiza cu usurinta impreuna cu piticul, vei vedea ca distractia va fi maxima. Pune ramura decorata intr-o vaza si transform-o in ornament pentru masa de paste.

Ghirlanda cu coji de oua si flori uscate

Ghirlandele sunt decoratiuni aspectuoasa Chiar daca sunt mai populare in sezonul de iarna, nu inseamna ca nu pot oferi un suflu proaspat sarbatorilor Pascale. Poti realiza cu usurinta o ghirlanda folosind coji de oua si flori uscate. Lavanda si spicele de grau sunt doar cateva dintre materialele pe care le poti folosi pentru un astfel de DYT. In plus vei crea un ornament parfumat. Sarcina nu dureaza mai mult de 30 de minute si ii poate tine ocupati pe cei mici!

Flori din hartie

Realizarea florilor din hartie este p sarcina destul de migaloasa, dar extrem de relaxanta. Ai nevoie de hartie creponata, forme de briose, cateva fire de lana, mici sarmulite de prindere a pungilor de sandwisuri, foarfeca, lipici si voie de distractie. Cand vine vorba de modele, poti lasa imaginatia sa lucreze…rezultatele te vor impresiona si pe tine. Le poti pune in cosuletul cu oua vopsite, sau intr-un vas special. 

Iepurasi din pungi de hartie

Ce insemna Pastele fara iepuras. Cand vine vorba de ornamente si decoratiuni, resursele sunt nelimitate. Cu ajutorul unor banale pungi poti crea purpurati sofisticati, pe care ii poti pune alaturi de vasul cu oua colorate. Decupeaza marginea de sus in forma de urechi si prinde baza acestora cu o sarma fina folosita pentru prinderea pungilor. Lasa-l pe cel mic sa faca cea mai grea parte, sa creioneze ochii si nasul iepurasului. Nu-i asa ca este distractiv?

 

Other Articles

Cele mai frumoase rochii pentru petrecerile festive

Sărbătorile de iarnă aduc cu ele nu doar magie și bucurie, ci și ocazia de a străluci în ținute deosebite la petrecerile...

Cele mai frumoase rochii pentru petrecerile festive

Sărbătorile de iarnă aduc cu ele nu doar magie și bucurie, ci și ocazia de a străluci în ținute deosebite la petrecerile...

Cele mai frumoase rochii pentru petrecerile festive

Sărbătorile de iarnă aduc cu ele nu doar magie și bucurie, ci și ocazia de a străluci în ținute deosebite la petrecerile...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here