Cold Pressed Juicery

Nu fără motiv se folosește metoda de presare la rece, la producerea de sucuri raw natural nepasteurizate. Doar această metodă permite eficiența maximă pentru a obține cât mai mult suc din ingrediente, păstrând în același timp majoritatea substanțelor. Accentul este pus pe conservarea substanțelor, cu cel mai mare randament posibil de suc. Întregul proces de presare la rece începe cu faptul că se pun ingredientele, precum fructe și legume în presă sau tăietoare separate pentru procesul de presare separat. Fiecare ingredient este procesat diferit pentru a obține maximul din el, deoarece nu toate ingredientele sunt la fel în consistență sau structură și, prin urmare, trebuie procesate individual.

Mashul este apoi presat în prese hidraulice care nu generează nicio căldură. Este important ca întregul proces de presare să aibă loc cât mai repede posibil, dar și la o temperatură cât mai redusă posibil. Prin urmare, toate ingredientele utilizate sunt răcite la aproximativ 4 grade. După presare, sucurile individuale sunt răcite din nou după cum este necesar și amestecate împreună conform rețetelor specifice pentru fiecare tip de suc. Îmbutelierea începe doar când temperatura sucurilor s-a răcit la 4 grade. De îndată ce procesul de umplere este finalizat, acesta revine la răcire.

Întregul proces de presare are loc fără căldură, deoarece aceasta este singura modalitate de a asigura că totul este presat la rece. Dacă s-ar genera căldură, vitaminele, mineralele și enzimele ar fi distruse și ar fi încurajată dezvoltarea bacteriilor și a germenilor.

 Sucuri raw natural nepasteurizate – Avantaje

Rapiditate. Fiecare secundă în care ingredientele, sucul sau mustul au contact cu aerul liber sau devin mai calde, duc la pierderea de vitamine și crește riscul de impurități.

Eficient, randament maxim. Cantitatea optimă de suc este chiar și acea picătură care ajunge în sticlă. Prin urmare, scopul este de a obține cantitatea maximă de suc din fiecare ingredient.

Nutrienți. Doar dacă sucurile nu sunt pasteurizate, se poate asigura că majoritatea substanțelor sunt conservate. Prin urmare, pasteurizarea este un lucru nepermis pentru presarea la rece.

Bucurie de la prima până la ultima picătură. Dacă sucurile sunt expuse la puțin oxigen și căldură, așa cum este presarea la rece, au o durată mai mare de valabilitate și au un gust mai bun. Se previne pierderea culorii și a gustului, alegând trasee scurte și rapide în producție.

Bucură-te de diversitate

De la ananas la lămâie și de la acerola la dovlecei, totul are un gust sănătos și delicios. Poți încerca rețetele de sucuri raw natural nepasteurizate de la Cold Pressed Juicery. Experimentează-ți viața de zi cu zi cu mai multă energie, vitalitate și motivație, comandând acum sucuri raw natural nepasteurizate. Nivelul tău de energie va crește, corpul tău se va regenera și sistemul tău digestiv va lua o pauză. Pe scurt, o dietă cu sucuri raw natural nepasteurizate este butonul de resetare pentru corpul tău.

Cu o cură de sucuri raw natural nepasteurizate timp de 3 sau 5 zile, corpul tău se va curăța de toxine, se va energiza, pielea va deveni mai strălucitoare și te vei simți mai sănătos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here