BF Drinks

O petrecere acasă  este o ocazie frumoasă de a te întâlni cu prietenii și cunoscuții, de a mânca mâncăruri și gustări delicioase, de a gusta băuturi gustoase, de a sărbători zilele de naștere, aniversări, promoții la locul de muncă …

Îți place să organizezi și tu „petreceri de casă”? Toată lumea aduce ceva de băut și, de obicei, ceva de mâncare sau împreună, pe loc, gătiți ceva gustos pentru toată lumea. Cel mai adesea este pizza, lasagna, paste, sau poate sushi de casă. Și, de ce nu, puteți prepara împreună diverse băuturi folosind căni și cești Nostalgic Art sau cocktail-uri folosind rețete video de pe site-uri precum BfDrinks.ro.

Organizarea unei petreceri de succes în propria casă

Pasul 1. Cu cei mai apropiați prieteni pe care vrei să îi inviți, stabilește o întâlnire împreună, apoi trimite invitații tuturor celorlalți. Folosește invitații colorate, imprimă-le, trimite-le prin poștă sau livrează-le personal, asta poate fi o notă plăcută atunci când organizezi o zi de naștere sau o petrecere de onomastică, mai ales acum când oamenii se limitează de obicei la trimiterea unui e-mail sau SMS.

Invitația trebuie să includă:

  • Data și ora începerii petrecerii de acasă
  • Informații dacă oaspeții pot veni cu însoțitori
  • Adresa unde are loc evenimentul, împreună cu o hartă atașată și toate informațiile care vor facilita sosirea oaspeților,
  • Tema principală a evenimentului (de exemplu, petrecerea de Halloween, petrecerea burlacilor, etc.) și informații despre ținutele în care ar trebui să apară oaspeții cu această ocazie
  • Informații despre muzica preferată
  • Informații despre cazare și dacă oaspeții ar trebui să aducă ceva
  • Întrebarea despre alcoolul preferat și posibilele alergii alimentare sau diete care exclud anumite alimente

O cerere de confirmare a sosirii la o dată specificată. Acest lucru te va ajuta să estimezi cât de multă mâncare, băutură și scaune să pregătești.

Pasul 2. Creează o listă de redare a muzicii selectate. Poți să o pregătești folosind una dintre aplicațiile pentru un smartphone, tabletă sau folosind un computer. Ia în considerare sugestiile trimise de prieteni.

Pasul 3. Împarte responsabilitățile și cere ajutorul. În echipe strâns legate care se întâlnesc adesea la petreceri de acasă într-un grup permanent, toată lumea știe bine, dar dacă inviți oameni care îți vor fi alături pentru prima dată și nu ai timp sau ocazia să ai grijă de toate pregătirile pe cont propriu, cere doar ajutor. Întreabă dacă cineva poate aduce tortul sau altcineva poate face cumpărături.

Pasul 4.  Planifică meniul pentru petrecere. Acesta va varia în funcție de câte persoane ai invitat și de cât va dura „petrecerea de acasă”. Sau, dacă vrei să servești invitaților preparate deja pregătite sau le veți pregăti împreună. În acest caz, ai grijă să nu îți lipsească ingredientele.

Pasul 5. Mizează pe cele mai populare gustări de petrecere, care sunt convenabile de mâncat din farfurii mici, pe care oaspeții le pot pune pe cont propriu.

Pasul 6. Servește mai multe tipuri de alcool și asigură-te că este servit la temperatura potrivită (de exemplu, gin, bere rece, vin alb și vin roșu la temperatura camerei). Alcoolul trebuie administrat într-un pahar adecvat, alegând pahare potrivite pentru băuturi individuale. Pariază atât pe clasice (vodcă, rom, gin, whisky), cât și pe arome noi care vor fi o curiozitate plăcută pentru întreaga seară.

Pasul 7. Planifică distracția petrecerii, astfel încât „petrecerea de acasă” să nu se termine pe YouTube și Facebook;). Vorbește cu prietenii tăi, integrează oaspeții nou cunoscuți, caută subiecte comune de conversație, interese. Poți organiza o competiție de karaoke, puteți face rebusuri, jocuri de ghicit, jocuri de societate, dansa sau spune glume;).

Pasul 8.  Amintește-ți ca după ora 22:00 să anunți vecinii. Cu excepția cazului în care organizezi petreceri puternice, toată noaptea, în fiecare săptămână, aceștia ar trebui să închidă ochii asupra faptului că de data aceasta va fi ceva zgomot.

Pasul 9. Planifică tot ce ține de curățenia după petrecere și, dacă este necesar, apelează la 1-2 persoane pentru a te ajuta sau pur și simplu pregătește-te pentru faptul că a doua zi, când te trezești după petrecere, apartamentul sau casa ta ar putea arăta. .. cam diferit;.

Pasul 10.  Trimite mulțumiri tuturor participanților la eveniment. Asigură-te că toată lumea ajunge acasă în siguranță, amintește-ți despre lucrurile uitate pe care le-ai găsit după petrecere și … planifică mai multe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here