Cum alegi un proiector led de calitate?

Atunci cand alegi un proiector led trebuie sa te intereseze mai multe lucruri. Cel mai important lucru in alegerea unor proiectoare led este luminozitatea acestora, dar si scopul utilizarii lor. Inainte sa incepi sa cauti un proiector led potrivit, trebuie sa stii in primul rand ceea ce vei face cu proiectorul respectiv. De asemenea, te intereseaza foarte mult si luminozitatea proiectorului pe care il vei alege.

Ce proiectoare led alegi?

In alegerea unor proiectoare led de calitate, trebuie sa tii cont de ceea ce ofera acestea si anume ai in vedere ca pe piata exista atat proiectaore LED de 10W, ele ajungand chiar si la 100W. Modelele de proiectoare mai scumpe au si o durata de viata mai mare, aceasta atingand chiar si 50.000 de ore. Tensiunea este de obicei una de 230V, dar ele mai sunt disponibile si in tensiuni mai mici, acestea fiind cuprinse intre 12 si 24V.

Sunt mai multe tipuri de proiectoare led dintre care sa alegi. Halogenurile cu LED-uri sunt printre cele mai folosite, acestea sunt in culoare neagra sau argintie, ele oferind o larga performanta. Acestea se folosesc cel mai des pentru iluminarea decoratiunilor de gradina si avand o putere de 10 W. Mai exista si proiectoare LED cu picior, acestea avand un suport cu ajutorul caruia pot fi fixate in pamant. Proiectaorele Slim sunt si ele destul de comune, acestea fiind usor de plasat pe fatada sau chiar sub streasina. Mai poti opta si pentru cele portabile, acestea fiind ideale pentru unele activitati cum ar fi de exemplu repararea unei masini.

Mai ai in vedere si faptul ca aceste proiectoare pot fi cu senzor sau fara senzor PIR. Acest lucru inseamna ca miscarea face ca aceste lumini sa se aprinda sau nu automat. Aceste proiectaore pot fi setate astfel incat sa se aprinda sau sa se stinga tinand cont de anumite lucruri. Ele pot fi programate pentru a se deschide automat. Cea mai moderna varianta de proiector solar LED nu are nevoie de energie electrica pentru a functiona. Ea este o solutie ideala pentru locurile unde nu exista curent.

Ai in vedere si faptul ca LED-urile consuma mai putin decat orice alt sistem de iluminat. Acest lucru insemana ca vei obtine o factura mai redusa, iar investitia in LED-uri se amortizeaza rapid. LED-urile nu se incalzesc in acelasi fel precum restul lampilor traditionale. O lampa LED se incalzeste foarte putin, ea atingand o temperatura de maxim 30 de grade Celsius. In acest fel, cea mai mare parte din energia lampii este folosita pentru a produce lumina.

LED-urile se aprind instantaneu, atat aprinderile, cat si stingerile repetate neafectand durata de viata a acestora. LED-urile ofera si cea mai variata oferta de temperatura de culoare. Acestea au un filament fin de tungsten, el devenind rapid incandescent la trecerea curentului electric. In acest fel, se produce o lumina galbena. Un alt motiv pentru care LED-urile sunt alegerea ideala este ca acestea sunt si cele mai sigure dispozitive de iluminat, ele fiind intrebuintate in orice loc doresti, https://www.smt-sculeutile.ro/proiectoare-curent pentru mai multe produse.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Discover

Sponsor

Latest

Sunt aparatele de masaj bune pentru ameliorarea durerilor de spate?

Daca doresti sa afli cat de frecventa este durerea de spate in ziua de azi, fa o cautare rapida pe Google si vei vedea...

Bucătăria și dormitorul – trucuri pentru amenajare

"Mâncarea este simbolul dragostei atunci când cuvintele nu sunt adecvate"  spunea Alan D. Wolfelt. Însă, pentru a te bucura din plin de mâncare și...

Cele mai frecvente intrebari la angajarea intr-un studio de videochat

Tot mai multe tinere din Romania sunt interesate sa lucreze intr-un studio de videochat. Fiecare dintre ele are cate o prietena care lucreaza in...

Ce consumabile nu trebuie să-ți lipsească din birou

Poză de RDNE Stock project pe pexels.com Într-un birou, este important să ai întotdeauna un stoc de provizii pentru...

Hai-hui prin Europa, cu rucsacul în spate – cum să călătorești cât mai mult, cu un buget limitat

Imagine de mdjaff pe Freepik.com Cine spune că ai nevoie de mulți bani pentru a vizita cele mai populare...