Căutați haine pentru cei mici? Nu mai este deloc dificil să faceți o alegere bună!

Oferta magazinelor de haine pentru copii este foarte generoasă în zilele noastre. Comercianții fac întotdeauna eforturi mari pentru a realiza PROFITURI bune într-un timp record! Pentru a evita anumite greșeli pe care le puteți face atunci când cumpărați haine pentru copiii dumneavoastră este indicat să vă interesați despre felul în care este recomandat să fie făcut acest lucru.

Părinții care sunt la început de drum și care nu au mai avut copii până acum sunt cei mai vulnerabili în această situație! Nu este deloc complicat să învățați să alegeți în mod corect cele mai potrivite și plăcute haine copii, indiferent de vârsta pe care aceștia o au.

 

Care sunt cele mai bune materiale naturale recomandate a fi folosite în industria producătoare de haine pentru copii?

            Materialele naturale de genul bumbac, bambus, in sau lână sunt materialele ideale din care este bine să fie confecționate hainele pentru copii, spun cei care au experiență în acest domeniu. Mai ales pentru copiii foarte mici, și nu numai!!

Cel mai mare avantaj – nici un material natural nu este toxic pentru pielea copiilor. Hainele confecționate din fibre sintetice conțin foarte multe substanțe toxice care se pot absoarbe ușor prin pielea foarte fină a copiilor mici, nedezvoltată în această etapă de viață. Absorbite de organism, acestea pot ajunge cu ușurință în sânge și pot genera alergii serioase sau alte tipuri de boli. Mai ales la copiii cu sensibilitate crescută a organismului la diferite substanțe!

În afară de acest dezavantaj mare, hainele confecționate din materiale sintetice pentru copii, nu absorb aproape deloc transpirația. În felul acesta pielea nu poate să respire și se poate irita foarte ușor.

Cel mai recomandat este să întrebați întotdeauna dacă hainele pe care doriți să le cumpărați sunt realizate din materiale naturale precum bumbac, in sau lâna, bambus.

Dacă pe un produs de îmbrăcăminte pentru copii este aplicată o etichetă pe care regăsiți următoarele simboluri, înseamnă că ați găsit produsul potrivit pentru copilul dumneavoastră:

  • OE 100 (este simbolul care certifică faptul că bumbacul folosit a fost cultivat conform standardelor organice și conține în proporție de 100% fibra organică pură);
  • GOTS – Global Organic Textile Standard (toate produsele care au afișate acest simbol sunt realizate în proporție de 100% din materiale organice);
  • SOIL Association este membru fondator al GOTS și deține un sfert din acțiunile companiei Global Standards care conduce GOTS.

Este dificil să găsim un magazin de haine pentru copii care să comercializeze produse de calitate sigure pentru cei mici?

            În România, apar din ce în ce mai multe companii care realizează haine de calitate pentru copii, în ultimul timp. Este suficient să întrebați de fiecare dată și să citiți cu atenție ce scrie pe eticheta produselor. Hainele pentru copii nu se aleg în funcție de culori, croială și imprimeuri. Ele se aleg în funcție de materialul din care sunt fabricate, în funcție de confortul pe care îl oferă și de rezistență la nenumărate spălări.

Puteți consulta pagina magazinului online de haine Hbebe chiar acum! Acesta reprezintă un exemplu foarte bun de magazin online de unde puteți cumpăra haine fabricate în România, concepute în atelierul familiei care deține această afacere. Materialele folosite sunt naturale și coloranții sunt siguri. Imprimeurile sunt unice și foarte frumoase. Gama de produse este  foarte bine diversificată, începând cu pijamale, body-uri, salopete cu capse pe umăr sau bretele, și continuând cu jachete copii impermeabile, încălțăminte, seturi rochițe pentru mame și fiice, set bluze familie sau seturi de hanorace.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Discover

Sponsor

Latest

Protecția auditivă și prevenția otitei la adulți

Protecția auditivă și prevenirea otitei la adulți sunt aspecte esențiale pentru menținerea sănătății auditive pe termen lung. Expunerea continuă la zgomote puternice...

Produse cosmetice pentru femei ingrijite!

Partea ta preferata din zi este cea in care iti acorzi atentia deosebita? Daca raspunsul tau este da, atunci cu siguranta stii deja cat...

Muzeul Satului Bucovinean – o doză de istorie

Muzeul Satului Bucovinean este un loc fascinant care îți oferă o călătorie în timp și te poartă prin viața și cultura tradițională a acestei...

Care sunt principalele criterii pe care trebuie sa le intruneasca o usa de interior?

Usile de interior sunt esentiale pentru orice locuinta, atat din punct de vedere estetic, dar mai ales practic. Totusi, oamenii sunt tentati sa acorde...

Geanta plic, un accesoriu mereu sic

Moda gentilor de dama evolueaza de la an la an. Nu exista reprezentanta a genului feminin care sa spuna ca are prea multe genti...