Top aplicații de pariuri pentru telefon

Pariurile sportive au cunoscut o adevărată evoluție la nivel global în ultimii ani și bineînțeles și în România. Odată cu evoluția tehnologiei și a dezvoltării mediului online, pariurile din agențiile stradale se mută tot mai mult în mediul online.

Majoritatea caselor de pariuri au o platformă online pe care jucătorii o pot accesa și pot plasa pariuri. Acest lucru nu este de ajuns în zilele noastre, deoarece majoritatea folosesc mai mult telefonul decât laptopul.

Din acest motiv, tot mai multe agenții de pariuri online dezvoltă aplicații de pariuri pentru telefon, iar acest lucru îi satisface pe clienți deoarece pot plasa pariuri oricând și de oriunde. O să îți prezint mai jos un top case de pariuri mobil, casele de pariuri cu cele mai bun aplicatii.

Table of Contents

Unibet

Prima poziție în acest top este ocupată de aplicația de la Unibet. Este știut faptul că Unibet este una dintre cele mai vechi și mai populare agenții de pariuri online. Era de așteptat ca și aplicația lor să se ridice la standarde. Aplicația este disponibila atât pe device-urile ce folosesc Android, cât și pe iPhone sau iPad. Design-ul aplicației este unul plăcut, intuitiv și stabil. Poți accesa toată oferta de pariuri pe care Unibet o deține și poți chiar urmări și transmisiuni live ale competițiilor importante direct de pe mobil. Fie că vorbim de pariuri pre-meci, pariuri live sau chiar bingo și cazino, toate acestea se găsesc pe aplicația pentru telefon Unibet.

Superbet

Superbet vine din urmă foarte tare cu aplicația lor pentru mobil. Pe lângă faptul că poți accesa ofertele lor de pe mobil, ai și câteva beneficii exclusive pe aplicație. Aplicația este disponibilă atât pentru sistemele de operare Android cât și pentru iOS. Pariurile pre-meci și pariurile live sunt existente pe aplicație. Printre beneficiile exclusive pe aplicația mobilă se numără posibilitatea de a scana un bilet jucat offline. Trebuie doar să scanezi biletul prin codul QR care se află pe acesta și vei afla instant statusul pariurilor tale. Poți opta pentru notificări personalizate legate de meciuri și pariuri, ai acces la statistici amănunțite și poți urmări meciuri transmise live pe aplicație.

Betano

Locul 3 în acest clasament este ocupat de Betano. Aplicația rulează foarte bine atât pe Android cât și pe iOS. Ai acces la toată gama de pariuri de la Betano direct pe telefon. Transmisiile live nu lipsesc nici la ei, iar aplicația oferă și acces la cazino. Un lucru foarte interesant la Betano care îi plasează în acest top este faptul că poți adăuga pariuri prin comandă vocală, fiind unica agenție care are această opțiune pe aplicația mobilă.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Discover

Sponsor

Latest

Cum sa iti ingrijesti in mod corect tenul, sfaturi

Factorii externi, poluantii din aer, produsele aplicate pe piele, soarele sau fumatul afecteaza sanatatea tenului. Chiar daca ne spalam pe fata in fiecare zi,...

Pe ce deget se poartă inelele

Inelele sunt accesoriile nelipsite din garderoba unei doamne. Mici şi delicate, simple sau complexe, cu sau fără pietre, inelele prezintă un punct de maxim...

Design și confort: tendințe moderne în amenajările interioare și exterioare

Într-o lume în continuă schimbare, amenajările interioare și exterioare reprezintă o expresie a personalității, confortului și a stilului de viață al fiecărui...

Lucrezi in domeniul medical? Cum să faci față cu brio turei de noapte

Tura de noapte poate fi destul de grea, cum bine știi. Dar cu un somn bun înainte și câteva tips & tricks în mâneca...

Aportul literar al lui Dan Brown: Povești captivante și secrete dezvăluite

Dan Brown este un autor contemporan remarcabil care și-a lăsat amprenta asupra literaturii prin operele sale captivante și intrigante. Cu poveștile sale pline de...