clinica stomatologica Bucuresti
clinica stomatologica Bucuresti

Multe persoane evita sa mearga la dentist, chiar daca vizitele regulate le vor ajuta sa previna multe afectiuni si sa descopere din timp problemele dentare. Atunci cand pacientii se prezinta la medic dupa ce afectiunile s-au agravat sunt supusi la interventii mult mai complexe si mult mai costisitoare.

Pentru a preveni aparitia bolilor dentare, specialistii recomanda efectuarea unui control stomatologic o data la sase luni. Iata cateva motive pentru care ar trebui sa te prezinti periodic la o clinica stomatologica din Bucuresti cu experienta, asa cum este www.dentalexcellence.ro:

1. Pentru a preveni aparitia cariilor dentare

Cea mai frecventa problema stomatologica este reprezentata de carii. Ele apar din cauza unei igiene necorespunzatoare sau din cauza consumului repetat al unor alimente daunatoare pentru dinti si se pot extinde destul de rapid. Cariile afecteaza dintii si pot provoca dureri intense si iritatii la nivelul gingiei.

Daca te vei prezenta de doua ori pe an la o clinica stomatologica Bucuresti, vei preveni dezvoltarea lor si le vei trata din timp pe cele existente deja, fara ca dintele sa fie foarte afectat si fara sa te confrunti cu dureri mari.

2. Pentru a preveni dezvoltarea placii bacteriene

Depozitele bacteriene care raman dupa fiecare masa formeaza in timp o placa bacteriana, fapt care duce la tartru si la alte afectiuni dentare. Una dintre cele mai comune este parodontoza. Ea produce inflamatia gingiei si poate determina chiar si pierderea dintilor.

Vizitele regulate la o clinica stomatologica din Bucuresti vor impiedica formarea placii bacteriene si vor mentine sanatatea dintilor tai.

3. Pentru a stopa evolutia afectiunilor gingivale

In timpul controalelor, medicul specialist va observa daca exista o afectiune gingivala si va putea opri evolutia ei. In acest mod, problema stomatologica va fi tratata inainte ca ea sa se agraveze si sa ajungi in imposibilitatea de a te bucura de alimentele tale preferate.

In plus, medicul iti va oferi sfaturi utile cu privire la ingrijirea orala. Vei invata cum sa iti cureti in mod corect dintii si ce metode suplimentare sa folosesti pentru a te bucura de o dantura curata si sanatoasa.

Un alt motiv pentru care ar trebui sa apelezi la o clinica stomatologica din Bucuresti este faptul ca vei economisi bani pe termen lung. Daca te vei prezenta la medic doar atunci cand afectiunile dentare se vor agrava, costurile vor fi mai mari, deoarece vei avea nevoie de tratamente mai complexe.

In schimb, daca vei face vizite regulate la cabinetul dentar, vei necesita proceduri simple care, bineinteles, au si preturi pentru orice buzunar. Asadar, nu numai ca vei preveni aparitia inflamatiei si a durerii, dar vei evita si tratamentele costisitoare.

Zambetul este cartea de vizita a oricarei persoane! Trebuie sa ai grija de el, iar mersul la dentist este primul pas important pe care este necesar sa-l faci. Alege intotdeauna o clinica stomatologica din Bucuresti cu prestigiu si te vei bucura de tratamente dentare fara durere la cele mai avantajoase preturi. Aici vei fi tratat de adevarati specialisti in domeniu care pot depista din timp orice afectiune. Aparatura din cadrul clinicii este de ultima generatie, asa ca vei avea garantia ca beneficiezi de cel mai bun tratament pentru problema cu care te confrunti!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here