Pentru orice sofer, este important sa obtina sigur si rapid toate actele necesare eliberarii unui permis auto valid. Daca locuiesti in Bucuresti, si nu numai, te poti bucura de servicii profesionale, preturi convenabile si dedicare maxima apeland la clinica medicala Standard Med. De aici, vei putea obtine in timp record certificatul esential pentru obtinerea carnetului de sofer.

In plus, toata luna februarie, fisa medicala permis auto Bucuresti beneficiaza de o reducere fenomenala, de care trebuie sa profiti, daca vrei sa ai parte de cel mai bun raport calitate-pret. Astfel, pretul acestei fise a fost redus de la 135 de lei la 125 de lei. Trebuie precizat faptul ca certificatul eliberat de Standard Med este valabil in toata tara si poate fi folosit chiar si de persoanele care nu au domiciliul in Bucuresti.

Iar asta nu e tot! Dincolo de pretul extrem de convenabil al serviciilor oferite, Standard Med te va ajuta sa obtii fisa medicala pentru categoriile A sau B intr-un timp record. In mai putin de 60 de minute de la completarea formularelor, certificatul tau medical va fi incheiat. In caz contrar, clinica se angajeaza sa iti restituie 50% din pretul platit. Astfel, nu ai nimic de pierdut daca alegi sa apelezi la Standard Med pentru a obtine fisa medicala permis auto Bucuresti.

In cazul in care te intrebi cum este posibil ca tot procesul sa se desfasoare atat de prompt, trebuie sa stii ca explicatia consta in modalitatea de organizare a clinicii. Prezenta concomitenta a celor 6 medici din specializarile cuprinse in fisa medicala (Medicina interna, ORL, Oftalmologie, Ortopedie/Chirurgie, Neurologie, Psihiatrie), completata de profesionalismul si dedicatia personalului, contribuie la asigurarea unei experiente de exceptie!

Cum procedezi pentru a obtine fisa medicala permis auto Bucuresti?

Daca vrei sa te programezi pentru efectuarea analizelor, trebuie sa accesezi platforma online a clinicii Standard Med, https://www.fisamedicala.info/. Poti solicita o programare prin formularul disponibil pe site sau poti contacta personalul clinicii prin intermediul adresei de e-mail sau al numerelor de telefon afisate in pagina web.

Te poti programa in intervalul orar 10:00 – 19:00, pentru zilele de luni, marti si joi, ori intre orele 9.00 – 17:00 pentru zilele de miercuri si vineri. Pentru a evita situatiile neprevazute, este recomandat sa ajungi cu 15 minute inainte de ora la care ai stabilit programarea. Adresa clinicii Standard Med este B-dul Carol I, nr. 45, Parter, ap. 5, Sector 2, Bucuresti.

Inainte de a pleca de acasa, asigura-te ca ai cu tine documentele din lista de mai jos. In lipsa acestora, fisa medicala nu poate fi eliberata, iar tu va trebuie sa te reprogramezi!

  • Buletin / Carte de identitate;

  • Fisa de scolarizare – in cazul in care aceasta exista (perntru obtinerea permisului auto);

  • Adeverinta de la medicul de familie in care sa se mentioneze daca pacientul figureaza cu boli cronice in evidenta medicului de familie;

  • Scrisoare medicala de la medicul diabetolog in care sa fie trecute diagnosticul, tratamentul si recomandarea daca solicitantul este apt pentru a conduce (in cazul bolnavilor de diabet tip I);

  • Ochelari de vedere (daca este cazul).

Dupa ce ai ajuns la clinica, nu mai ramane decat sa te lasi pe mana specialistilor Standard Med si, in mai putin de o ora, vei obtine fisa medicala permis auto Bucuresti. Insa asta nu este tot! Dupa efectuarea analizelor, vei beneficia de o reducere de 20 de lei din pretul din lista la orice alta consultatie in cadrul clinicii. Acceseaza platforma online fisamedicala.info si fa-ti o programare pentru a profita de toate aceste beneficii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here