În corectarea formei buzelor sau pur și simplu pentru mărire buze, injecțiile cu acid hialuronic pot duce la rezultate excelente: redau tinerețea și volumul buzelor, formează un contur clar, completează micile riduri din jurul buzelor și corectează asimetriile existente. În cabinetul dr. Raluca Harnagea, injecțiile în buze cu acid hialuronic se fac doar de către un medic cu experiență, folosind preparate de cea mai înaltă calitate și testate în timp. Pentru a afla mai multe despre procedura de mărire buze cu acid hialuronic poți intra pe site-ul https://ralucaharnagea.ro/marirea-buzelor-cu-acid-hialuronic/ . Dr. Raluca Harnagea este un medic experimentat care va examina și evalua anatomia buzelor. Împreună cu medicul, veți discuta cea mai eficientă soluție pentru a obține rezultatul dorit. Procedura se efectuează sub anestezie locală: se aplică o cremă specială anestezică sau se folosesc injecții anestezice. Medicamentul este injectat cu un ac subțire în buze, iar rezultatul este imediat vizibil. După procedura efectuată de mâinile experimentate ale medicului, buzele tale vor arăta impecabil și naturale.

Tehnici de mărire a buzelor cu injectare buze cu acid hialuronic

Tehnica de conturare a buzelor este selectată de medicul Raluca Harnagea, la o consultație preliminară. Alegerea tehnicii de conturare depinde de forma dorită a buzelor, de necesitatea corectării conturului și de prezența asimetriei. Cu ajutorul corectării, poți obține buze de diferite forme:

  • Clasic (uniform în lățime, având un contur clar definit);
  • Rubin (buze voluminoase potrivite femeilor care au o distanță mare de la nas până la bărbie);
  • Cupidon (o formă care implică o adâncitură în mijloc și o linie clară a buzei superioare). Pentru a da această formă, de obicei este nevoie doar de plastic de contur al buzei superioare.

La consultație, medicul va ține cont de dorința pe care tu o ai și, de asemenea, medicul îți va putea oferi sfaturi în ceea ce privește forma care ți se potrivește cel mai bine, luând în considerare forma și ovalul feței, distanța de la nas până la bărbie etc.

De ce mărire buze cu acid hialuronic?

Buzele sunt o parte importantă a feței și a aspectului unei persoane, armonizează imaginea și atrag atenția. Buzele frumoase adaugă încredere, atractivitate și cresc stima de sine. Mărirea buzelor prin metoda de injectare buze cu  acid hialuronic este o metodă inovatoare care ajută la corectarea formei acestora, fără a recurge la operații traumatice. Procedura constă în introducerea unui filler (acid hialuronic) în anumite puncte. Cu această procedură, poți corecta și asimetria – congenitală sau dobândită. Acidul hialuronic este o polizaharidă care este produsă în mod natural de corpul nostru. Utilizarea acidului hialuronic în cosmetologie se datorează faptului că molecula sa poate reține până la o mie de molecule de apă în jurul ei și poate influența alinierea corectă a fibrelor de elastină și colagen. Specialistul va analiza fața în ansamblu, aspectul buzelor de profil, raportul dintre buzele superioare și inferioare, trăsăturile expresiilor faciale și zâmbetul. Procedura de conturare a buzelor se bazează pe umplerea straturilor medii-profunde sau profunde ale pielii cu umpluturi dermice. Aceste preparate de modelare injectabile sunt concepute pentru a elimina imperfecțiunile în proporții, a reface volumele și a întări țesuturile moi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here