Manichiuri clasice sau manichiuri moderne

Suntem libere să alegem ceea ce ne place! Ambele tipuri de manichiuri sunt interesante și au, bineînțeles, avantajele și dezavantajele lor, fiecare în parte. Deci, nu este un lucru greșit dacă nu ați renunțat la modul clasic de a vă îngriji unghiile. Dacă sunt frumos realizate manichiurile clasice pot fi chiar foarte interesante.

Dacă ați decis să faceți chiar și o schimbare și să fiți și mai mult în ton cu tendința actuală, atunci este timpul să aflați câteva păreri despre alternativele acestui lucru.

 

Manichiuri cu oje semipermanente

Manichiurile care se realizează cu ajutorul ojelor semipermanente sunt acele manichiuri care se situează ca și complexitate, undeva între manichiurile clasice și cele cu gel. Timpul de realizare este mai scurt, complexitatea mai redusă. Din punctul de vedere al rezistenței, va fi un câștig sigur, deoarece, astfel de manichiuri pot să reziste chiar și 3-4 săptămâni.

Se folosesc oje care se usucă tot la lampa UV sau LED precum și soluții pregătitoare de tip Primer, baza și soluții de top.

 

Manichiuri moderne cu gel UV

Acestea putem spune că sunt cele mai moderne forme de îngrijirea a unghiilor. Aspectul final va fi foarte frumos și atrăgător dacă persoana care le realizează chiar se pricepe la astfel de lucruri. Sunt cele mai interesante manichiuri pentru evenimentele importante. Există sute de posibilități de realizarea decorurilor, pentru care puteți opta. Practic, manichiura poate fi asortată fără un efort prea mare, la orice tip de ținută și culoare.

 

Magazine profesionale în România

Din punctul de vedere al produselor profesionale necesare pentru îngrijirea unghiilor, astăzi nu mai există probleme deloc. Aproape toate categoriile de produse care sunt comercializate și în alte țări din Europa, sunt disponibile și în România în prezent. Vă recomandăm magazinul produse unghii Everin cu această ocazie. Este un producător și distribuitor de produse profesionale și semiprofesionale care a reușit cu succes să atragă foarte mulți admiratori în ultimul timp.

Este vorba despre o calitate deosebită a produselor sale, care pot fi folosite foarte ușor pentru realizarea de manichiuri moderne. Varietatea lor este, de asemenea, importantă. Specialiștii din domeniul Nail Art cunosc ce înseamnă să ai ocazia de a realiza manichiuri cu ajutorul produselor fabricate de către același producător, renumit și apreciat în prezent, în multe țări.

Este vorba despre geluri pentru construcții, geluri color, pudre acrilice, soluții pentru pregătire, oje semipermanente, aparatură pentru centrele de manichiuri, lămpi UV sau LED, accesorii și ustensile, pensule, decoruri unghii, degresante și acetonă, soluții pentru curățarea cuticulelor și pentru hidratarea acestora, etc.

Așadar, acesta este locul de unde puteți comanda online nu numai unghii false si accesorii marca EVERIN ci și substanțele cele mai complexe pentru îngrijirea unghiilor. Oferta merită analizată periodic, după părerea noastră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here