In ultimii ani, manichiura semipermanenta a intrat in topul preferintelor femeilor care nu au timp sa mearga in fiecare saptamana la salonul de infrumusetare. Aceasta noua tendinta a devenit unul dintre cele mai solicitate tipuri de manichiura deoarece se caracterizeaza printr-o durata prelungita a ojei pe unghii, neafectand sanatatea unghiilor naturale.

Practic, oja semipermanenta este un tip de oja extrem de rezistenta, ce se aplica cu ajutorul unei lampi UV, acest dispozitiv fiind de mare folos in fixarea ojei pe suprafata unghiei. Desi consistenta ei este la fel ca cea a ojei traditionale, oja semipermanenta ofera un rezultat fantastic, stralucitor, care rezista cu brio in fata uzurii de orice fel.

Iata cateva dintre motivele pentru care merita sa iti faci o manichiura semipermanenta:

Are un aspect glossy.

Manichiura semipermanenta face ca unghiile sa para mai stralucitoare decat atunci cand sunt date cu oja traditionala. Iar acest luciu dureaza pana la final, cand oja este indepartata. Mai mult decat atat, acest tip de manichiura este destul de versatil, putand avea in componenta atat oja in nuante metalice, de neon (care lumineaza in intuneric), in culori temp (care isi schimba nuanta odata cu schimbarea temperaturii), cat si in nuante cu efect de oglinda, cameleon, etc. De asemenea, manichiura semipermanenta poate fi insotita de diferite aplicatii, strasuri, sclipici si multe altele.

Durata si rezistenta mare.

Oja semipermanenta poate rezista chiar si cincisprezece zile sau mai mult. Acesta este principalul motiv pentru care manichiura semipermanenta a devenit cea mai buna alternativa pentru clientele care nu au timp sa mearga des la salon. Practic, unghiile raman impecabile indiferent de activitatile fizice in care te implici. Totul depinde de cresterea unghiilor tale.

Uscare rapida.

Uscarea ojei semipermanente este imediata. Spre deosebire de manichiura traditionala, care se poate deteriora usor in drumul de la scaunul de manichiura pana la usa de iesire a salonului, aceasta manichiura iti permite sa iti reiei activitatile imediat, deoarece, odata ce este expusa la razele lampii UV, unghiile sunt complet uscate.

Minunata si convenabila, manichiura semipermanenta reprezinta, in ziua de azi, una dintre cele mai bune optiuni de a avea unghii impecabile in fiecare zi. Iar aceasta se poate obtine printr-o simpla vizita de doar 40 de minute la salonul de manichiura, cum precizeaza Stiri Cluj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here