Potrivit cercetărilor sociologice, femeile care și-au mărit sânii cu implanturi mamare, au mai mult succes atât în ​​viața personală, cât și în sfera profesională. Indiferent de vârstă, mamoplastia permite unei femei să se simtă seducătoare și sexy. Implanturile folosite astăzi, sunt absolut sigure. După operația de mărire sâni cu implant mamar, cicatricile sunt practic invizibile. Mamoplastia nu este un obstacol în calea sarcinii și alăptării ulterioare. Implanturile mamare moderne sunt plasate sub glanda mamară sau mușchi.

Ce rezolvă implantul mamar?

Mărirea sânilor va rezolva următoarele probleme:

  • Modificări legate de vârstă în structura pielii – vergeturi, piele lăsată;
  • Asimetria sânilor;
  • Lăsarea glandelor mamare;
  • Dimensiunea sânilor mici.

Siliconul, care este folosit pentru mărirea sânilor, este foarte rezistent. Chiar dacă capsula exterioară este spartă, conținutul asemănător jeleului continuă să-și păstreze forma perfectă. Medicii chirurgi esteticieni folosesc cu succes cele mai noi tehnici din domeniul chirurgiei estetice. Datorită disponibilității echipamentelor de nouă generație, sunt capabili să efectueze în mod eficient chiar și cele mai complexe operații de mărire a sânilor. Tehnologiile inovatoare permit fiecărei femei să-și îmbunătățească aspectul în siguranță, rapid și eficient. Mărirea sânilor este una dintre cele mai populare operații plastice din lume. Mamoplastia presupune mărirea sânilor bazată pe utilizarea implanturilor de silicon de nouă generație.

Ce este siliconul mamar?

Siliconul este un polimer foarte utilizat în practica medicală. Este format din siliciu, oxigen și alte elemente. De aceea siliconul este un material versatil. Cea mai comună zonă de aplicare a siliconului medical este mamoplastia. Implanturile mamare, din silicon, sunt folosite pentru a se „instala” sub mușchii sânilor sau țesutul mamar. Sunt folosite pentru mărirea sânilor sau corectarea după intervenții chirurgicale. Principalul avantaj al implanturilor din silicon este că este dificil să le deosebești de sânul natural prin atingere. Acest lucru se datorează faptului că siliconul este semisolid, își poate schimba forma, dar, în același timp, îl readuce întotdeauna la o stare personală. Datorita acestei calități, siliconul este un material ideal pentru mărirea sânilor.

Care sunt indicaţiile pentru mărirea sânilor?

Decorul principal al femeilor este considerat a fi sânii frumoși, elastici, ridicați. De aceea femeile sunt gata să treacă sub cuțitul chirurgilor. Mamoplastia poate fi necesară și pentru femeile care au suferit anterior o mastectomie (operație pentru îndepărtarea ambilor sâni).

Siliconul aparține categoriei celor mai populare tipuri de umplutură. Pe o perioadă lungă de utilizare, aceste implanturi s-au schimbat serios. Dacă modelele timpurii de implanturi trebuiau înlocuite la fiecare trei până la cinci ani, implanturile de silicon de cea mai recentă generație, a treia generație pot fi folosite pe viață. Siliconul din interiorul implanturilor este transformat într-un gel gros. Nu se răspândește nici măcar sub influența deteriorării accidentale a carcasei. Implanturile mamare de silicon sunt de următoarele tipuri:

  • Standard coeziv (imită excelent țesutul mamar).
  • Foarte coeziv (aproape nu este deformat din cauza densității crescute).
  • Soft touch (un gel destul de moale care seamănă cu jeleul și are așa-numitul „efect de memorie”, adică își reface forma la comprimare).

În ceea ce privește dimensiunea implanturilor, este foarte ușor să le determini – în funcție de volumul de umplutură. În medie, 150 ml este +1 față de dimensiunea sânilor pacientei.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here