implant dentar fast fixed de la Dental Privilege

De ce sa alegi un implant dentar fast&fixed? In acest articol, vei afla cele 7 avantaje incontestabile oferite de aceasta solutie.

Motive bune ca sa alegi implantul dentar

Castigi in confort masticator si functional

Optarea pentru un implant dentar fast&fixed este o garantie a confortului masticator. Atunci cand lipseste un dinte, mestecatul alimentelor devine foarte dificil si recurgerea la implant face posibila gasirea unui dinte functional. Nu exista disconfort cauzat deoarece implantul dentar este ferm fixat spre deosebire de protezele amovibile care se pot misca la mestecat alimente.

Rezultat estetic mai aproape de natural

Implantul dentar ofera un rezultat foarte natural si estetic deoarece este fixat in osul maxilarului ca o adevarata radacina dentara spre deosebire de protezele detasabile si poate gazdui o coroana din ceramica astfel incat sa fie de aceeasi culoare si aceeasi forma ca si restul dintilor.

Conservarea dintilor adiacenti sanatosi

Plasarea implantului se face in deplina siguranta si nu afecteaza niciun dinte adiacent. Este suficient sa pui un surub in osul maxilarului, unde lipseste dintele si sa pui o coroana pe acesta din urma. Nu este nevoie sa tai sau sa devitalizezi dintii adiacenti pentru a gazdui implantul spre deosebire de puntea dentara.

Conservarea masei osoase si a structurii faciale

Din cauza lipsei de stimulare, pierderea osoasa se dezvolta treptat in maxilar atunci cand lipseste un dinte. Aceasta pierdere osoasa duce la mobilitatea dintilor si exista un risc crescut de complicatii, mai ales ca afecteaza si forma fetei. Implantul dentar va proteja apoi oasele maxilarului pe termen lung prin inlocuirea dintelui, ceea ce permite ca masa osoasa sa fie din nou stimulata.

Pozitionare fara durere

Ideea de a insuruba un implant dentar in osul maxilarului poate fi infricosatoare, dar operatia este de obicei nedureroasa. Intr-adevar, se efectueaza sub anestezie locala pentru ca fiecare gest sa nu fie simtit. Stomatologii iti pot prescrie analgezice si antiinflamatoare, astfel incat sa nu ai dureri dupa procedura.

O singura interventie posibila

Operatia de plasare a unui implant dentar fast fixed de la Dental Privilege este foarte rapida, de la 15 pana la 30 de minute si necesita o singura operatie in care surubul este plasat in osul maxilarului, apoi o proteza provizorie in asteptarea vindecarii si a adaptarii implantului.

Astfel, pacientul pleaca in aceeasi zi cu un nou dinte functional spre deosebire de montarea unei punti care se face in mai multe sedinte.

Rata mare de succes

Aceasta procedura este foarte eficienta si are o rata de succes in jur de 98% daca implantul a fost instalat corect si este bine intretinut si daca au fost respectate cele trei luni de vindecare in care proteza este plasata pe implant fara a fi complet fixata. Intr-adevar, acest lucru trebuie sa permita osului sa se reformeze in jurul implantului, astfel incat acesta sa devina parte integranta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here