Asociem mirosul frumos cu senzația de curățenie. Dacă scoatem din mașina de spălat rufele care nu miros a parfum, fie că acesta provine de la detergent, fie de la balsam, tindem să credem că acestea nu sunt curate și nici împrospătate. În același timp, iubim lenjeriile parfumate ce oferă senzația de curat atunci când ne așezăm în pat. În aceeași măsură, îndrăgim și acel pulover moale și înmiresmat pe care îl luăm de pe uscător.

De câte ori nu ți s-a întâmplat ca parfumul pentru rufe să-ți fie remarcat? Poate sună banal, dar un miros ispititor împregnat în hainele pe care le porți poate atrage admirația celor din jur. În plus, știi care sunt avantajele folosirii unui balsam pentru rufe potrivit?

Rufele se calcă mult mai ușor!

Dacă folosești balsam de rufe, facilitezi călcarea. Balsamul de rufe de calitate superioară are grijă de material, astfel încât fierul de călcat alunecă ușor pe material, cutele sunt netezite mult mai ușor și în plus, șifonarea este prevenită.

Țesătura este protejată

Este dovedit faptul că balsamul de rufe de la Casa Parfumurilor acoperă cu un strat protector fibrele țesăturilor și astfel culoarea și strălucirea hainelor se păstrează pentru mai mult timp. Atenție: hainele se decolorează și datorită uzurii apărute prin purtare.

Senzație de catifelare ce durează!

Cum obținem efectul țesăturilor moi și plăcute la atingere? Ei bine, prin netezirea fibrelor. Așa cum folosim produse de calitate superioară pentru a obține finețea și suplețea pielii, așa trebuie să ne preocupe și balsamul de rufe pe care îl adăugăm în mașina de spălat. Asfel obținem rezultatul dorit și avem grijă de hainele preferate.

Înlocuiește parfumul de corp

Poate părea greu de crezut, dar pe piață chiar există balsamuri de rufe a căror parfum are capacitatea de a rezista mult timp, chiar și după uscarea rufelor. Mai mult, cei de la Casa Parfumurilor oferă o gamă variată de arome din care poți alege. Alege întotdeauna parfumul care se aseamănă cu cel pe care le folosești zilnic și ieși în evidență! Încearcă Magnetism, un miros elegant de flori, vanilie și musk.

Împiedică rigidizarea fibrelor!

Când achiziționăm un produs vestimentar, o facem pentru că ne stă bine în acel moment. Niciunuia dintre noi nu ne place ca bluza sau blugii preferați să intre la apă sau să se lărgească dupa ce-i scoatem din mașina de spălat. Poate părea greu de crezut, dar un balsam de rufe de calitate superioară are capacitatea de a reține forma materialului. Astfel, fibrele sunt ajutate să-și păstreze forma inițială în timpul spălării și purtării.

Scapă de efectul anti-static

Ai pățit să ți se “electrizeze” părul de la un prosop, tricou, pulover? Ei bine, acest lucru poate fi diminuat prin intermediul balsamului care învelește țesătura astfel încât încărcarea electrostatică să nu se mai producă atât de ușor.

Previne apariția bacteriilor & mirosului neplăcut

Ai pățit să întinzi rufe în momentul în care este umiditatea crescută în aer și în momentul uscării acestora să descoperi că au un miros neplăcut? Acest lucru se întâmplă datorită faptului că umiditatea din aer îngreunează uscarea corectă și astfel pot apărea bacteriile.

Nu știm exact dacă aceste efecte enunțate mai sus sunt valabile pentru toate balsamurile de rufe existente pe piață, dar știm că acestea se aplică balsamurilor pentru rufe ce se regăsesc pe site-ul Casa Parfumurilor. În plus, ai o varietatea de arome ispititoare din care să alegi. Vizitează acum site-ul și profită de ofertele actuale: https://www.fre-pro.ro/!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here